"Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΙ'ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ..."

• Ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του Κυριακου Μητσοτατάκη στό CNN!
• "Τούτη η Κυβέρνηση δέν μπορεί να κάνει τίποτα..."!
• Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Ύόρκη κρίνεται επιτυχημένη...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Όλοι περίμεναν με ιδιαίτερη αγωνία μάλιστα τη συνέντευξη που έδωσε στο CNN ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήταν καταπέλτης στίς απαντήσεις του, στα ερωτήματα της συναδέλφου, που ΔΕΝ του χαρίστηκε!
               "Όποτε κι'αν γίνουν οι εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει..."! Τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση της συναδέλφου, η οποία πολλές φορές ήταν σκληρή με τα ερωτήματά της!
               "Είμαι σίγουρος πως οι Ελληνες προσβλέπουν στη Νέα Δημοκρατία..."! Υποστήριξε σε άλλο σημείο της συνέντευξη του ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
               Κατα την διάρκεια της συνέντευξη του στο CNN ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας άπταιστα τα Αμερικανικά κέρδισε τίς εντυπώσεις τόσο του εκεί δημοσιογραφικού κόσμου, όσο και των εκατομμυρίων τηλεθεατών του μεγάλου Αμερικανικού Τηλεοπτικού Καναλιού...
               "Η Χώρα για να πάει μπροστά χρειάζεται επενδύσεις..."! Υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για το ιδιο θέμα υπογράμμισε πως "με τούς χειρισμούς της Κυβέρνησης οι επενδυτές δέν έρχονται..."! Και εδώ που τα λέμε έχει απόλυτα δίκιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τόνισε πως "τούτη εδώ η Κυβέρνηση ΔΕΝ μπορεί να κάνει τίποτα! Μόνο με τη Νέα Δημοκρατία μπορεί η Ελλάδα να πάει μπροστά..."!
                Ειναι πάντως γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του, στο μεγαλύτερο Κανάλι τού κόσμου, ήταν με μια λέξη, Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Σ!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου