ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

• "Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ'ανεβει στό κρεβάτι"!
• Οι Προσφυγομετανάστες έκλεισαν τήν Εθνική οδό...
• Εναν δίνουμε στήν Τουρκία, δύο η τρείς μας στέλνουν πίσω...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
           Οταν οι φωτογραφίες "μιλανε", τα σχόλια ειναι περιττά! Τα πράγματα με τούς εγκλωβισμένους  εδω στήν ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ Προσφυγομετανάστες δέν πάνε διόλου καλά, ιδιαίτερα πάνω εκει στην Ειδομένη! Εδω καθημερινά γίνονται απαράδεκτα γεγονότα απο τούς Προσφυγομετανάστες...
              Ο κόσμος, οι κάτοικοι τρέμουν πλέον απο τόν φόβο! Αποτέλεσμα αυτου του φόβου ειναι να  μένουν  κλειδωμένοι στα σπιτι τους και να βγαίνουν μόνο οταν χρειάζεται να κάνουν κάποια επείγουσα εργασία! 
              Προσωπικά το ειχα πολλάκις υπογραμμίσει στα σχόλια μου. Μόνο που τα γεγονότα...,τα κακά μαντάτα πανω εκει στήν Ειδομενη ηρθαν νωρίτερα απ'οτι τό ειχαν προβλέψει!  Ειναι γεγονός οτι οι περίπου 300 κάτοικοι άνοιξαν τα σπίτια τους κι'αγκάλιασαν τούς Προσφυγομετανάστες! Τούς εδωσαν φαγητο, ρούχα και νερό! Εκαναν οτι μπορούσαν γι'αυτούς τούς ταλαίπωρους! Ομως αυτοί που τιποτα δέν λογαριάζουν αντι ευχαριστω, τούς απειλούν τώρα με μαχαίρι και με διάφορα αλλα όπλα, κλέβοντας τα παντα απο τούς κατοίκους! Απο αυτούς που τούς ευεργέτησαν... Κι'εδω πάει αυτο που λέει ο λαός μας, "Δώσε θάρρος στόν χωριάτη να σ'ανεβει στο κρεβάτι..."!!!
               Και το κερασάκι στην τούρτα το εχουν βάλει εδω και κάμποσες ημερες! Κατασκήνωσαν στο οδόστρωμα της Εθνικής οδού και απέκλεισαν τούς πάντες και τα παντα! Ετσι εχουν σχηματιστεί ουρές απο φορτηγά αυτοκίνητα που δέν μπορούν να περάσουν. Καποια μάλιστα απο τα φορτηγά αυτοκίνητα μεταφέρουν νωπά προϊόντα, τα οποια, εαν η κατάσταση παραμεινει ετσι, θα χαλάσουν και θα τα πετάξουν... Και ολα αυτά γιατι; Διότι οι Πρσφυγομετανάστες νομίζουν οτι με τον τρόπο αυτον θα ανοίξουν τα σύνορα!!! Ε, οχι! Το μονό που καταφέρνουν ειναι να ταλαιπωρούν τούς ευεργέτες τους Ελληνες! Αυτη ειναι δυστυχώς η αλήθεια...
            Αλλα και τό μετρο της απέλασης που ξεκινησε υστερα απο την αποφαση της Ευρωπαικής Ενωσης, ειναι διάτρητο απ'ολα τα σημεία!!! Την πρωτη ημερα τούς στείλαμε 200 μετανάστες που λαθραία μπήκαν στήν χώρα μας και οι Τούρκοι, μας εστειλαν με τόν γνωστο τρόπο 400!!! Ετσι στόν εναν που τούς επιστρέφουμε...,αυτοί μας στέλνουν δύο ή τρείς!!!  
            Ειναι γεγονός πως με τόν ρυθμό αυτόν το...καλάθι δέν αδειάζει! Αντίθετα γεμίζει και μάλιστα με πιο γρήγορους ρυθμούς!!!!!
            Ψέματα ειναι, μήπως; Ε;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου