ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ 48ΩΡΕΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Οπως ξαφνικά και ύπουλα θέλησε η Κυβέρνηση να περάσει το Ασφαλιστικό, αυτό το κατάπτυστο Νομοσχέδιο τούτες τίς ώρες απο την Βουλή, προκειμένου να πάει έτοιμη στο Eurogroup της Δευτέρας, ετσι και οι Δημοσιογράφοι εντελώς ξαφνικά ακολούθησαν την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, στην 48ωρη απεργία τους!
      Ετσι για τίς επόμενες 48ώρες ΔΕΝ θά ακούσετε κανένα Δελτίο Ειδήσεων, ούτε θα δείτε καμία Ενημερωτική Εκπομπή. Το ιδιο θα γίνει και με τίς εφημερίδες. Αύριο και την Κυριακή ΔΕΝ θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες!
          Μαύρο λοιπόν στην Ενημέρωση, γιατί ετσι το θέλησε η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσ´πρα και της παρέας του! 
          Το ζητούμενο είναι πως αυτό το ΜΑΥΡΟ που...ρίχνουμε σήμερα και αύριο μέχρι στίς 6 το πρωΐ της Κυριακής  Β Ο Λ Ε Υ Ε Ι  ιδιαίτερα πολύ την Κυβέρνηση, η οποία θα περάσει τα πάντα ολα χωρίς ουδείς να μάθει κάτι και χωρίς να...ιδρώσει ούτε το μικρό της δάκτυλο!
             Προσωπικά πιστευω, οπως και πολλοί αλλοι συνάδελφοι, πως άθελα μας με την απεργια μας αυτή ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, στο να περάσει χωρίς εμπόδια αυτό το Ασφαλιστικό που  ειναι η ταφόπλακα του Ελληνα εργαζόμενου...
             Θα μπορούσαμε με λίγα λόγια να δουλεύουμε σήμερα και αύριο, προκειμένου να προβάλουμε την μεγάλη απεργία της ΓΣΕΕ και τής ΑΔΕΔΥ, ώστε αυτή η άστοργη Κυβέρνηση να νιώθει την ανάσα μας. Τωρα θα τα περάσει ΟΛΑ χωρίς έλεγχο και χωρίς οι Ελληνες να πάρουν χαμπάρι το τι και το πως έγινε!!!!!
             Ψέματα ειναι; Ε;
             Απεργία μπορούσαμε να κάνουμε από την ερχόμενη Δευτερα...
             Ομως η απόφαση παρθηκε απο την Πανελλήνια Ομοσπονδια Δημοσιογράφων και ΟΛΟΙ υπακούμε σ'αυτη.
              Με κλειστά τα μικρόφωνα και τα μολύβια κάτω για 48ωρες οι δημοσιογράφοι...
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου