"Ο...ΤΗΛΩΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Τελικά η αείμνηστη μητέρα μου η Κυρά-Λεμονιά Κοντονή για αλλη μια φορά αποδεικνύεται πως εχει δίκιο!
     Θυμάμαι πως μου ελεγε για κάποιους που εκείνη την εποχή ειχαν πολλά πολλά λεφτά (παντοτε υπηρχαν τέτοιες καταστασεις!) ηταν οι πλούσιοι και ενω εμείς οι φτωχοί ειχαμε σχεδόν τα απαραίτητα, αυτοι οι πλούσιοι ειχαν τα παντα ολα, "παιδακι μου ο τηλωμένος (ο χορτάτος, δηλαδή!) τόν νηστικό ΔΕΝ  τόν καταβαίνει"!!! 
     Θα μου πειτε γιατι το θυμηθηκες τωρα αυτο;
     Γιατί,
     Υστερα απο το...σούσουρο που εγινε με τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών Αρχηγών και ολων των  Βουλευτών, με τα χιλιάδες ευρω, με τα εκατομμύρια ευρώ που εχουν (οχι ολοι αλλα κάποιοι!!!) δηλώσει, φαινεται καθαρα το γιατί και χωρίς μεγάλη σκέψη πέρασαν το Ασφαλιστικό!!!

      Επειδή αυτοί εχουν εξασφαλίσει το μέλλον το δικό τους, των παιδιών και των εγγονιών τους, με τα χιλιάδες ευρω και δεκαδες ακίνητα που διαθέτουν, με ελαφρά την καρδιά τους και με ψυχρό τρόπο σκέψης, ψήφισαν στην Βουλή τό κατάπτυστο αυτο Ασφαλιστικό που ειναι και η Ταφόπλακα της Ελλάδος, χωρίς να δίνουν σημασία στούς αγώνες ολων μας έξω απο το Κοινοβούλιο εκεινη την ωρα, αλλα και πρίν!

       Ειναι αληθεια...
       Ολοι αυτοί που, οπως φαίνεται και απο το ΠΟΘΕΝ  ΕΣΧΕΣ που κατέθεσεσαν ΔΕΝ εχουν οικονομικά προβλήματα, περασαν-ψήφισαν το Ασφαλιστικό χωρίς να νιώθουν την αγωνία και την ανάγκη των εκατομμυρίων Ελλήνων που ζούν σημερα κατω απο το όριο της φτώχειας! Που για ενα πιάτο φαγητό κάθονται στην ουρα στα συσσίτια της Εκκλησίας! Και ευτυχώς που υπαρχουν κι'αυτά! Που ψάχνουν τούς κάδους απορριμμάτων για ενα κομματι ψωμί!
       Ολα αυτα οι Βουλευτές μας ΔΕΝ τα καταλαβαίνουν!!!
       Ετσι γι'αλλη μια φορά η αείμνηστη μητέρα μου η Κυρά-Λεμονιά Κοντονή εχει απόλυτα δίκιο. Ειναι αληθεια οτι ο Τηλωμενος τον νηστικό ΔΕΝ τον καταλαβαίνει!!!!!
       Ετσι ειναι δυστυχώς κύριοι Βουλευτές!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου