"ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ;"!!!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
         Φαίνεται πως κάτι πλέον εχει αλλάξει! Κι'εχει  αλλάξει, οχι ως πρός το καλύτερο για τόν εργαζόμενο, αλλά είς βάρους του!
         Μα, θα μου πει κάποιος τα πάντα ολα ιδιαίτερα με τούτη τήν Κυβέρνηση ειναι σε βάρος των εργαζομένων, όσων βέβαια έχουν αυτη τήν χαρά της εργασίας ακόμα!
         Ναι! Στό δημόσιο τομέα! Εκεί όπου εδω και χρόνια (το κακό εχει παραγίνει με τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέα του στο τιμόνι του κράτους!) ο μισθός εχει γίνει τόσο μικρός-λίγος που πλησιάζει αυτόν των δημοσίων υπαλλήλων της Βουλγαρίας! Βέβαια εδω καί κάποια χρόνια ΔΕΝ υπαρχει ο 13 και ο 14 μισθούς! Δηλαδή τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα! Τα έχουν κόψει!!!
          Ε, λοιπόν έρχεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ, των Ελλήνων Βιομηχάνων και ούτε λίγο ούτε πολύ προτείνει ή θα προτείνει στο Συνέδριο των Βιομηχάνων που θα γίνει στίς 24 Μαίου την διακοπή, την...εξαφάνιση του 13 και του 14 μισθού και στόν ιδιωτικό τομέα! 
          Με λίγα λόγια πάει...περίπατο το δώρο των Χριστουγέννων και του Πάσχα και για τούς εργαζόμενους στόν ιδιωτικό τομέα, εαν βέβαια περάσει η πρόταση του προέδρου του ΣΕΒ κ. Θεόδωρου Φέσσα!!!

               Θα πρέπει στο σημείο αυτό, να υπογραμμίσω πως κάποτε, πρίν απο λίγο καιρό για την ακρίβεια ο κ. Φέσσας ειχε βγει και με δυναμικό τρόπο ειχε αμυνθεί των κατακτήσεων των εργαζομένων στόν ιδιωτικό τομέα, τονίζοντας πως "η λιτότητα πρέπει να τελειώσει..."!!!
               "Εσυ δεν ήσουν αυτός που μας έλεγες η λιτότητα να τελειώσει..;"! Ε, κ. Φέσσα; Τι άλλαξε τωρα και προτείνεις, παρά τίς όποιες διευκρινίσεις που έδωσες τίς τελευταίες ώρες, να κοπεί το Δώρο των Χριστουγέννων καί του Πάσχα και στόν ιδιωτικό τομέα; Ε;
                Δέν μπορώ να καταλάβω αυτη την αλλαγή φίλε πρόεδρε; Το γιατί; Σε πίεσε κάποιος απο την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ; Μόνο ετσι δικαιολογείται μια τέτοια απόφαση, για τήν ακρίβεια πρόταση που πρόκειται να κάνεις σε λίγες ημέρες, στο προσεχές Συνέδριο του ΣΕΒ...
                 Ή, μήπως κανω λάθος; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ 
             ΓΙΑ ΤΟΝ 13 και 14 ΜΙΣΘΟ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΔΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ!

                Διαβάστε ακόμα και τον πρόλογο που κάνει στο επισημο περιοδικό του ΣΕΒ ο πρόεδρος του Συνδέσμου ο Θεόδωρος Φέσσας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου