"ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ..."!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Ειναι αλήθεια!
          Ο Αλέξης Τσίπρας τα πούλησε ολα! 
          Και μάλιστα σε τιμή εξευτελιστική!
          Κι'αυτο αποδείχθηκε περίτρανα στο Eurogroup, που τελείωσε τα ξημερώματα και που σύμφωνα με τίς πληροφορίες μπορεί να εγκρίθηκαν τα 10,3 δισεκατομμύρια και μάλιστα σε δύο ή σε τρείς δόσεις και με πολλούς αστερίσκους παρακαλώ! Ακόμα και ο κ. Τόμσεν που τόν άκουσα το πρωΐ μίλησε για τήρηση των προαπαιτούμενων και για συζήτηση για ελάφρυνση του χρέους σε βάθος χρόνο! Δηλαδή ύστερα απο 99 χρόνια!
          Θα πρέπει να σας πω πως με ερωτήσεις των συναδέλφων μου στό...κουαρτέτο, στούς 4 (τρείς της ΕΕ καί ενας του Δ.Ν.Τ!) είδαν κάποιες αλήθειες το Φώς της δημοσιότητας... 
           Ετσι δέν πρόκειται να γίνει τίποτα, επειδή υπάρχουν κάποιες μικρολεπτομέρειες που πρέπει να λυθούν!
           Και μ'αρέσει που βγήκε ο κύριος υπουργός Οικονομικών και μας είπε οτι η συμφωνία αυτη ειναι σημαντική για τήν Ελλάδα!
           Καλα κ. Τσακαλώτε, που είδες την σημαντική συμφωνία; 
           Εκτός κι'αν κάνεις πλάκα;
           Ειναι γεγονός πως απο τα 10,3 δισεκατομμύρια που πρέπει να πάρουμε, η πρώτη δόση των 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ θα...επιστρέψει σ'αυτόυς, ως δόση των χρωστούμενων!!! Και τα υπόλοιπα θα τα πάρουμε, εαν τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις στο τέλος του καλοκαιριού!!!
           Ρεε, εκεί στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, ποιόν κοροϊδεύετε; Τόν λαό που μπορεί να πίστεψε σ'εσας, αλλά δέν τρώει κουτόχορτο, οπως νομίζετε και γρήγορα θα σας πληρώσει με το νόμισμα που σας αξίζει; Ε; Ντροπή!
           Ο Αλέξης Τσίπρας ξεπούλησε τα πάντα ολα, με το ειδικό ταμείο και περίμενε απο το Eurogroup τα καλα νέα! Ομως Αλέξη μου αυτά που μας ήρθαν απο Βρυξέλλες μεριά μόνο καλά νέα ΔΕΝ ειναι!!!
           Βέβαια ο Αλέξης μας λέει...,σιγοτραγουδάει το σωστό, εκείνο που λεει ο λαός χρόνια τωρα. "ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ"!!!!
           "Όταν έχεις δέσει το γάιδαρο σου...", οπως εσυ και η παρέα σου Αλέξη Τσίπρα! Γιατί για όλους εμάς και μετά τα ΕΚΑΤΟ,  ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αλλά και για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους!!!
           Τι, δέν κατάλαβες πάλι ρεε Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου