Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ Π Ο Τ Ε ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Ειδα πολλές πολλές φορές το video, εκτός απο την "απ'ευθείας" μετάδοση, τήν επίσκεψη του Ρώσου Προεδρου Πούτιν στο Πρωθυπουργικό Γραφειο  και ιδιαιτερα τήν συνομιλία που ειχε, (οχι ασφαλώς την κατ'ιδίαν των δυο ανδρών! Και πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αλλωστε...) με τόν Τσίπρα και διαπίστωσα, πως σε καμια περίπτωση δέν ειχα..."πεσει έξω"!!!
           Αλλά για να ειμαι πιο σιγουρος πήρα  τρείς, οχι εναν, τρείς συναδέλφους μου στο τηλέφωνο και οι οποιοι επιβεβαίωσαν οτι εχω δίκιο! Οτι ετσι ειναι! Οτι κι'εκείνοι τήν ιδια διαπίστωση μ'εμενα, εκάναν!
           Ο Ρωσος Πρόεδρος Πούτιν  Π Ο Τ Ε  δέν κοίταξε στα μάτια κατά την διάρκεια της συζήτησης τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλεξη Τσίπρα! Σε αντιθεση με τον κ. Πούτιν, ο κ. Τσίπρας  Κ Ο Ι Τ Α Ζ Ε  στα ματια τον συνομιλητή του! Και μάλιστα τόν άκουγε με μεγάλο Θ Α Υ Μ Α Σ Μ Ο !
               Τό γεγονός αυτο μου εκανε ιδιαιτερη εντύπωση, αλλα δεν ειμαι και ο μόνος που διαπίστωσα κάτι τέτοιο!
               Ειναι γεγονός. Οτι μπροστα στήν κάμερα η "ΑΛΕΠΟΥ", (ετσι λενε τον κ. Πούτιν) δέν  εριξε, στόν για "πρωτοδεύτερη φορά Αριστερό" Πρωθυπουργό μας, ουτε μια ματιά!!! Ουτε ενα ενα βλέμμα!
               Ο Βλαντιμίρ Πούτιν  Ε Β Λ Ε Π Ε  Μ Ο Ν Ο  Π Ρ Ο Σ  Τ Α  Κ Α Τ Ω !  Και φυσικά ειχε..."τεντώσει" τα αυτιά στην διερμηνέα του, για να ακουσει τι του ελεγε ο Πρωθυπουργός!
               Ετσι οσοι ξέρουν και ερμηνεύουν την γλώσσα του σώματος κατάλαβαν πολλά!
               Αντίθετα τούς αλλους πολιτικούς μας και ιδιαιτερα με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο κ. Πούτιν τούς Κ Ο Ι Τ Α Ζ Ε  ολους στα μάτια, κατα τίς συνομιλίες τους!
              Τί, δέν κατάλαβες, πάλι ρεε Αλεξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου