Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Χριστός Ανέστη. 
    Ακούσαμε απο τούς ιερείς σε όλες τίς εκκλησίες σε ολόκληρη την ορθόδοξη Ελλάδα! Και η καρδιά μας γέμισε με αγάπη, καλωσύνη και αλληλεγγύη! Το έθιμο με το ψήσιμο του οβελία, το κοκορέτσι και τα κόκκινα αυγά τηρήθηκε κατα γράμμα κι'εφέτος, παρά τα όσα τραβάμε απ τούτη την ανίκανη Κυβέρνηση, που δυστυχώς μα πηγαίνει ολοταχώς στα βράχια! 
     Το καράβι βουλιάζει και ο Αλέξης Τσίπρας μέ την παρέα του ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο, αλλά κυρίως με τό πώς ΔΕΝ θα χάσουν την...καρέκλα τους! Ετσι έχουν αφήσει το πηδάλιο και το καράβι ακυβέρνητο πηγαίνει κατευθείαν στά βραχεία!
      Βουλιάζουμε ρεεεεεε!!!! 
      Το πήρατε χαμπάρι; Ε;
      Ετσι η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος θα αργήσει πλέον να έρθει. Κι'αυτό επειδή οι χειρισμοί τούτης της Κυβερνησης ειναι απ'ολους  Α Κ Α Τ Α Λ Α Β Ι Σ Τ Ι Κ Η ! Ουδείς μπορεί να αντιληφθεί τον τρόπο χειρισμού του καυτού ζητήματος της Χώρας μας, απο τήν Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ! Μια Κυβέρνηση που καθημερινά, προκειμένου να κερδίσει η ίδια λίγες ώρες ακόμα παραμονής στο...θρόνο της, βάζει ολοένα και νέα μέτρα στούς Ελληνες πολίτες, που δυστυχώς ΔΕΝ ξέρουμε τι να πρωτοπληρώσουμε!
      Βέβαια λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν καί το κυριότερο' αυτό ΔΕΝ ενδιαφέρει τούτη τήν Κυβέρνηση, απο που θα τα βρείς τα χρήματα, για να πληρώσεις!..
      Αυτή ειναι η αλήθεια δυστυχώς!
      Που μας πάτε ρεε;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου