ΔΕΝ "ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ" ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
           "Οταν στόν Τούρκο δείξεις τα πισινά σου θα σε κυνηγάει...
            Άμα ομως τού δείξεις τα μπροστινά σου θα τραπεί σε φύγει..."!
            Αυτο λεει ο λαός μας και ειναι αληθεια! 
            Αλλωστε πολλά πολλά ειναι τα παραδείγματα που υπαρχουν...
            Γι'αυτό οι Τούρκοι ΔΕΝ "πιάνονται ποτέ φίλοι"! 
            Οτι και οσα κι'αν η Χωρα μας κανει... Όση καλωσύνη κι'αν δειξει η Πατριδα μας... Οσο κι'αν τους πάμε με τα νερά τους, αυτοί τόν χαβά τους!
            Ετσι την ημερα που εμείς κάναμε μνημόσυνο για την αποφραδα εκείνη ημερα της Άλωσης της Πόλης, στίς 29 Μαΐου 1453, οι Τούρκοι με εντολή του Σουλτάνου (ετσι τον λενε. Μα προς τα εκει τα πηγαίνει  τα πραγματα ο ίδιος ο Ερντογάν) με εντολή λοιπόν του Ταγίπ Ερντογάν διοργάνωσε εορτή με πολλές εκδηλωσεις για να δειξει το ποσο ισχυρός ειναι, εν όψη των Εκλογών που ερχονται...
            Πάνω απο ενα εκατομμύριο Τούρκοι, που ειχαν αφινιάσει στην κυριολεξία συγκεντρώθηκαν έξω απο την ιστορική Ελληνική Εκκλησια της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη και πηραν μέρος με...διευθυντή των εκδηλώσεων, τον ιδιο τον Ερντογάν και τον "δικό" του (;) Νταβούτογλου!!!
            Και ολα αυτά, οι εορταστικές εκδηλώσεις εγιναν με Γενίτσαρους και τούς "Λ Υ Κ Ο Υ Σ" του Ισλάμ να επιμένουν οτι η Αγία Σοφία ενας Ναός με ιστορία, ενας Ναός Θρύλος, πρέπει να γίνει ΤΕΜΕΝΟΣ!!!
            Καί ολα αυτα, τήν ωρα που  η για πρωτοδεύτερη φορά Αριστερή, Κυβερνηση ετοιμάζεται να καταργήσει την μαθητική παρέλαση και να αφαιρέσει το μάθημα των θρησκευτικών και την πρωινή προσευχή, απο τα σχολεία!
           Η Κυβερνηση μας στον...κόσμο της!
           Καμια απάντηση στούς Τούρκους!
           Γιατι ομως;
           Τι ρεε Αλέξη ΔΕΝ κατάλαβες πάλι; Ε;
Γιώργος Κοντονής 
                
             ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου