ΚΑΙ ΤΩΡΑ; "ΧΑΙΡΕΤΑΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Ε και;
   Ψηφίστηκε το Ασφαλιστικό λαιμητόμος και έγινε Νόμος του Κράτους!
   Η ταφόπλακα στην Ελλάδα, τέθηκε κανονικά απο τα παλικάρια της...φακής της Κυβέρνησης τού Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του!
   Τα...ψαλίδια βγήκαν και οι συντάξεις πείνας άρχισαν να γίνονται πλέον συντάξεις ζητιανιάς και συμμετοχής στο συσσίτιο των Εκκλησιών! Και ευτυχώς που υπάρχουν κι'αυτές και θα μπορέσουμε εμείς οι συνταξιούχοι να πάμε για να φάμε ενα πιστό φαΐ!!!!

     Αυτό το κατάπτυστο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο πέρασε το βραδυ στην Βουλή με 153 ΝΑΙ!!! Ενώ 143 βουλευτές (ολοι της Αντιπολίτευσης) είπαν ΟΧΙ!
     Ετσι με τη δημοσίευση στην Εφημεριδα της Κυβερνήσεως αρχίζει η εφαρμογή!
     Και μου αρέσει που τούτη η πρώτοδεύτερη φορά Αριστερά Κυβέρνηση που βγήκε για να σώσει την Ελλάδα (ρεε πως μας δουλεύουν όλοι αυτοί οι μπαγάσηδες!), τον εργαζόμενο αλλά κυρίως τόν συνταξιούχο, έρχεται τωρα και σαν τσιχαντιστής σε αποκεφαλίζει!!!
     Ντροπή ρεεεεε!!!

     Ουδέποτε άλλοτε είχαμε τέτοια αστυνόμευση έξω απο την Βουλή!
     Σωστό τείχος είχε δημιουργηθεί και ΔΕΝ πέρναγε ούτε...κουνούπι!
     Μέχρι και τον Εθνικό Κήπο έκλεισαν τα παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ! Του έβαλαν λουκέτο και μέχρι τωρα περιμένουν οι τουρίστες (θα ειναι κλειστός ο Εθνικός Κήπος και σήμερα...) να ανοίξει για να περπατήσουν και να...ταΐσουν τίς πάπιες!!!

     Το απόγευμα αργά χθές και λίγο πρίν την ψήφιση  του κατάπτυστου νομοσχεδίου δημιουργήθηκαν επεισόδια  των Διαδηλωτών με Αστυνμικούς, οπως βλέπετε και στίς φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τωρα...
     Τετοια επεισόδια είχαμε χρόνια να δούμε...
     Ούτε και η χούντα ΔΕΝ εκανε τέτοια ρεεεεε.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου