Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             Φαίνεται πως δέν ειναι ψέματα, αυτό που λέγεται οτι για να γίνει κάποιος καλός πολιτικός ηγέτης, πρέπει να εχεις "περάσει" απο την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!
             Αλλωστε και στο Ελληνικό Πολιτικό Στερέωμα εχουμε πολλά τετοια παραδείγματα, με πολλούς πολιτικούς, αλλά και επιφανείς Ελληνες Επιχειρηματίας και οχι μονο, να εχουν γινει μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ...
             Εφετος στη σύναξη του μεγάλου αυτού κλαμπ, που θα γίνει στίς 12 Ιουνίου στη Δρέσδη και που ειναι η 64, θα παρει μερος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτακης! Θα πρέπει να τονισω πως πιο παλια, ηταν στην Λέσχη και ο πατέρας του Κωστας Μητσοτακης.


                 Και σ'αυτη την 64 σύναξη στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μετέχουν προσωπικότητες πολιτικές και μη απ'ολους τον κοσμο.
                Ετσι τό "παρών" θα δώσουν εφετος (στίς 12 του μήνα) μεταξυ άλλων η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Εκανουελ Μακρόν, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Βρετανός ομόλογος του Τζόρτζ Όσμπορν. 
                Εκτός απο τα πολλά θέματα που υπαρχουν πρός συζήτηση, τη σύναξη θα απασχολήσει και το δημοψήφισμα που πρόκειται να γινει στην Βρετανία, για το Brexit!
                Να δούμε τι θα βγει απο τίς συζητήσεις που θα γίνουν πισω απ τίς κλειστές πόρτες και που οπως καταλαβαίνω θα εχει και το Ελληνικό θέμα συζήτησης!..
                Ειμαστε σε αναμονή!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου