ΔΕΞΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ...ΠΙΠΕΡΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΣΤΗ ΣΟΥΠΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
            Δέν θα μπώ στο αν επρεπε ή οχι να γινει η Δεξίωση για τα 42 χρόνια της αποκατάστασης της Δημοκρατίας!
            Καί δέν θα τό κάνω γιατί παρα την φτώχεια που μας δέρνει, ο λαός μας  πιστευει στα ήθη και τα εθιμα. Και κάπως ετσι βλέπει και την εορτή-δεξίωση που γινεται για την επαναφορά-αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Χωρα μας.
            Δέν θα παρω θεση στό εαν εκανε καλά η οχι,  ο σημερινός Προεδρος της Δημοκρατίας, που υστερα απο 4 χρόνια, (την ειχε καταργήσει ο Κάρολος Παπούλιας, για οικονομικούς λόγους!) πήρε τήν απόφαση και επανέφερε τον εορτασμό.
            Δέν ξερω ή μάλλον δέν θέλω να πάρω θεση, σε ολα αυτά, θέλω ομως να τονισω πως η δεξίωση ειναι μια ευκαιρία για ολους τούς πολιτικούς, για να βρεθούν μ'ενα ποτήρι κρασί ή πορτοκαλάδας και στο χαλαρό να κουβεντιάσουν την πολιτική κατάσταση, οπως διαγράφεται πλέον...
             Ετσι
             Στούς κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, βρέθηκαν ολοι οι πολιτικοι Αρχηγοί (δέν πηγε μονο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας πως θα παει μόνο οταν "αποκατασταθεί η δημοκρατία"!!!) και 1400 καλεσμένοι του Προκόπη Παυλόπουλου!
            Ομως...
            Ομως, έλειπε το κάτι! Τό κάτι αλλο!
            Έλειπαν οι σύζυγοι. Οι γυναικες με τίς πανέμορφες τουαλέτες τους, που ηταν παντοτε η μια καλύτερη απο την αλλη! Ηταν κάτι σαν...πασαρέλα! 
            Και ναι. Ναι αυτο σχολιάστηκε...αρνητικά!
            Ηταν μια δεξίωση χωρίς...πιπέρι! Μια...σούπα ανοστη!
            Παρ'ολα αυτα ευχομαι (αν και προσωπικά ουδέποτε πήγα!) και του χρόνου...
Γιώργος Κοντονής 






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου