ΩΩΩΠΑΑΑ ΖΕΜΠΕΚΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                Εδω ο κόσμος καίγεται...
                Και το παιντί τό...χαβά του!
                Οταν το βραδυ της 15 Ιουλίου του 2016, στην γειτονική Τουρκία είχαμε εκείνο το "παράξενο Πραξικόπημα" με τούς πολλούς νεκρούς και με την τελική επικράτηση του Ερντογάν, ο πρώην Πρωθυπουργός, ο ανθρωπος που μας έβαλε χωρίς να μας ρωτήσει στην ταλαιπωρία, στα νύχια τού Δ.Ν.Τ, ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Σύμης, μια ανάσα απο την Τουρκία, και οταν ήρθε στο τσακίρ κέφι ζήτησε να παίξει το τραγούδι "Συννεφιασμένη Κυριακη", σηκώθηκε και χόρεψε την ζεμπεκιά του!
                Βέβαια το τραγούδι του, ειναι το "Γεννήθηκες για την καταστροφή", αλλά φαίνεται πως ΔΕΝ ηταν...πρόχειρο!!!

                 Δέν ξέρω εαν ειχε παρει χαμπάρι τι ακριβώς γινόταν λίγα, πολύ λί´γα μίλια πιο πέρα απο το σημείο που εκείνος έριχνε τίς ζεϊμπεκιές του, εκείνο που γνωρίζω ειναι πως ο Γιώργος Παπανδρεου μπροστά στο δικό του κέφι, τίποτα δέν λογαριάζει!
                 Με τήν ευκαιρία πρέπει να υπογραμμίσω, πως στίς ζεϊμπεκιές ο πρώην Πρωθυπουργός εχει γράψει μια...χρυσή σελίδα στην ιστορία του και μάλιστα στην όμορφη Σύμη!
                 Ποιός μπορεί να ξεχάσει εκείνο το βράδυ του 2001 οταν στην Σύμη και πάλι, ειχε χορέψει το "Συννεφιασμένη Κυριακή", στα πλαίσια της Ελληνοτουρκικής Φιλίας! Τότε, παλαμάκια, τον ρυθμό δηλαδή, κράταγε ο αείμνηστος Ισμαήλ Τζέμ!!!
                 Κι'ακόμα όλοι θυμόμαστε τί εκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στίς 3 Ιανουαρίου 2011, οταν μας ειχε επιβάλει το μνημόνιο, εκείνος χόρευε χωρίς να δίνει σημασία στόν ταλαίπωρο Ελληνικό λαό, τόν λατρεμένο του χορό, σε γνωστό κέντρο της Κηφισιάς! Μόνο που το τραγούδι ηταν το πολύ αγαπημένο του "Γεννήθηκες για την Καταστροφή"!!!
                ΩΩΩΠΑΑΑ! Δώστα ολα και γραφτά ολα στα...(εδω βάλτε οτι θέλετε...) στα παλιά σου τα παπούτσια Γιώργο!..
Γιώργος Κοντονής           

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου