Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             Βλέποντας τίς τελευταίες Δημοσκοπήσεις (εχω πει πολλές φορές, πως ειναι για τα κόμματα ενα εργαλείο!) τουτη η Κυβέρνηση, κατάλαβε (;) πως οτι και να γινει...,οτι και νά κάνει ΔΕΝ ματαξαναβγαίνει, θέλει λοιπόν να αλλάξει από τώρα τόν Εκλογικό Νόμο!
             Ομως αυτό  ΔΕΝ μπορεί να γίνει, εάν ΔΕΝ συγκεντρωθούν 200 ΝΑΙ!
             Ετσι και παρα το γεγονός οτι η Κυβερνηση εχει κάνει και κάνει συνεχεια επαφές και συζητήσεις, βλέπει πως ΔΕΝ ειναι δυνατόν να συγκεντρωθούν οι 200 θετικοί ψήφοι... Γιατί τόσες χρειάζονται προκειμενου να ισχύσει η απλή αναλογική απο αυτές τίς εκλογές!

                  
                     Παρά τίς όποιες διευκρινίσεις εδωσε και δίνει ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του, τα Κόμματα ΔΕΝ πείθονται, με αποτελεσμα ο στόχος τούτης της Κυβέρνησης που θέλει "ντε και καλά", πιο σωστά "εδω και τωρα" να αλλάξει τόν Εκλογικό Νόμο, κατα το πόσο την ιδια την συμφέρει, να μην ειναι εφικτός!
                     Βλέπει που λέτε υστερα απο τήν μεγάλη αγανάκτηση του λαού, οτι οποτε κι'αν γίνουν οι εκλογές πώς τίς χάνει πανηγυρικά, θέλει να αλλάξει τόν Νόμο, ετσι ωστε τό επόμενο Κόμμα η Νέα Δημοκρατία, ή οποιο και να'ναι να μην καρπωθεί το μπόνους των 50 εδρών!

                    Ο στόχος τής απλής αναλογικής ετσι οπως πανε τα πραγματα ειναι ανέφικτος! Τα Κόμματα ΔΕΝ εχουν τήν διάθεση να...βοηθήσουν τήν Κυβέρνηση...
                    Τα κουκιά ΔΕΝ βγαίνουν!
                    ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, εχουν μόλις 153 ΝΑΙ!
                    Ετσι για τα 200, που χρειάζονται υπολοίπονται αλλα 47 ΝΑΙ!!!
                    Και οπως ολοι καταλαβαίνουν ΔΕΝ ειναι εύκολο να βρεθούν αυτα τα 47 κουκιά...
                    Οτι λοιπόν και να κάνουν Τσίπρας και Καμμένος ειναι υποχρεωμένοι ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ!!!
                    Τι, δέν κατάλαβες πάλι ρεε Αλεξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου