ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
              Την ωρα που ολόκληρη η Ελλαδα ψάχνει στα σκουπίδια για ενα ξεροκόμματο, η "ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ" Κυβέρνηση δίνει  υ π ε ρ ω ρ ί ε ς στούς δικούς της ανθρώπους στο Μεγαρο Μαξίμου!
              Εδώ στο Μαξίμου οι  "πατρίκιοι" τα παιρνουν και μαλιστα χοντρά!
              Και ολα αυτά την στιγμή που οι αλλοι υπάλληλοι στον Ιδιωτικό Τομέα εργάζονται σκληρά για ενα μηνιατικο που ΔΕΝ ξεπερνά τα 450 ευρω! Και μάλιστα δουλεύουν περισσοτερες απο 12 ωρες, σε αντιθεση με τούς..."πατρικίους" του Μαξίμου!!!
              Ενω λοιπόν οι του Ιδιωτικού Τομέα δουλεύουν 12 και πλέον ωρες ΧΩΡΙΣ να ζητουν υπερωρίες, τίς οποιες ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ  (πως να ζητήσουν τετοιες οταν τούς λενε εαν δέν μπορειτε φύγετε και εχουμε χιλιάδες που περιμενουν στην εξώπορτα!) και τίς οποιες ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα πάρουν!!!
              Ολοι εχουμε υποστεί ΑΔΙΚΑ την λαίλαπα των μνημονίων, με αποτέλεσμα οι μισθοί και οι συντάξεις μας να εχουν κοπεί τοσο οσο ΔΕΝ παίρνει αλλο!
              Την ωρα λοιπόν που συμβαίνουν ολα αυτά και ολοι ειμαστε,  για την ακρίβεια μας εκανε τουτη εδω η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση,  πλέον ΦΤΩΧΟΥΣ  (δέν εχουμε χρήματα ουτε για ενα καρβέλι ψωμι!!!) ερχεται αυτη η αποφαση των 9.200 ευρώ για υπερωρίες στό Μαξίμου για να μας θυμίσει εκεινο το περιβόητο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
              Αρκεί αυτοί οι "πατρίκιοι" να πάρουν τις υπερωριες τους!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου