ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Θέλω απο τήν αρχή να ξεκαθαρίσω οτι ειμαι υπέρ της επιστροφής των Ολυμπιακών Αγώνων στήν Ελλάδα. Και πιο συγκεκριμένα στην Κοιτίδα τους. Την Αρχαία Ολυμπία. Εκεί που γεννήθηκαν.
             Άλλωστε αυτή ηταν και η πάγια θέση του Εθνάρχη Κωνσταντινου Καραμανλή.
             Το είπε εξ'αλλου και η Κριστίν Λαγκάρντ πρίν λίγες ημέρες! 
             Μάλιστα τόνισε πως, αυτό θα ηταν για την Ελλάδα η καλύτερη απόφαση. Και θα "ανέπνεε οικονομικά"!
             Οταν λοιπόν προσωπικότητες οπως αυτές που ανέφερα μίλησαν και μιλούν για την επιστροφή των Ολυμπιακών στην Ελλάδα, πρέπει ΟΛΟΙ να υπογράψουν μια τέτοια απόφαση.
            Προσωπικά πιστευω πως η Χώρα μας θα εχει μόνο ωφέλεια απο την μόνιμη εγκατάσταση και διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.
            Ειμαι βέβαιος πως ετσι θα αποφύγουμε ολα οσα ζήσαμε τον τελευταίο καιρό στην Βραζιλία. Και ιδιαίτερα θα αποφύγουμε τίς οποιες διαφορές του κόσμου του λαού που αλλοι ήθελαν και αλλοι οχι την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.
               Και πρέπει να πω ακόμα πως με τήν εγκατάσταση ΜΟΝΙΜΑ των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία, εκεί όπου έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλα και γενικά στήν Ελλάδα, θα αποφεύγεται η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ τους! 
               Κάτι που σήμερα γίνεται και αποτελεί το άλφα και το ωμέγα της τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων σε οποιοδήποτε Χώρα κι'αν γίνονται δυστυχώς!
               Επιστροφή λοιπόν των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.
               Ειναι λύση του προβλήματος.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου