ΤΟ...ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ...ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                 Γιωργος Παπανδρέου. Ο..."Περιοδεύον Θίασος", οπως τόν αποκαλούν ολοι οι Ελληνες, βρισκεται τουτη την ωρα στην μακρινή Βραζιλία, στο Ρίο και μετα την τελετή της έναρξης των 31 Ολυμπιακών Αγώνων, παρακολουθεί και αγώνες!!!
                Τωρα.
                Ο πρώην Πρωθυπουργός που συνεχίζει να κάνει τίς διακοπές (εχει γυρίσει και γυρνάει παντου οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα παντού...) χαίρεται την θάλασσα χωρίς να ενδιαφέρεται, χωρίς να κοκκινίζει για ολα οσα εχει κάνει εις βάρος των Ελλήνων που οχι μονο διακοπές ΔΕΝ μπορούν να κάνουν, αλλα ΔΕΝ εχουν ενα πιάτο φαγητο!
                  Βεβαια εδω πηγαίνει γάντι αυτο που παντοτε μου ελεγε η αείμνηστη μητέρα μου η Κυρα-Λεμονιά Αθ. Κοντονή, οτι "ο τηλωμενος τον νηστικό ΔΕΝ τον καταλαβαίνει..."!!!
                  Και ειναι αληθεια.
                  Δείξτε μου. Πειτε μου εναν που εχει φάει κι'εχει χορτάσει, εαν καταλαβαίνει κάποιον που του λεει ΠΕΙΝΑΩ; Ε;
                  Αφου λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρεου μας εδωσε στεγνά απο το ομορφο Καστελοριρο, ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ...ΚΟΠΟ ΤΟΥ!!!!!
                       Πηγαίνει παντου απο την Πατρα μεχρι τη Σύμη, οπου εφθασε απο την Κω, που εγινε το Συνεδριο του (;) με μεγάλη επιτυχία!!!!!
                       Εδω στην Σύμη τόν συνόδευε η κορη του η Μαργαριτα (ειναι ζωντανη κούκλα! Ωραίο πολυ ωραίο κορίτσι!) και μαζί, οπως βλεπετε και στην πιο πάνω φωτογραφία περασαν ολιγοήμερες διακοπές.
                        Τωρα η Μαργαριτα συνεχίζει τίς καλοκαιρινές διακοπές της με τόν καλό της στα Χανιά!
                        Ενω ο πρώην Πρωθυπουργός εχει παει, οπως είπαμε στην Βραζιλία (Γιώργο δικό σου εργο ειναι η εξαθλίωση του λαου της Βραζιλίας;) για τούς Ολυμπιακούς Αγώνες...
                       Παντως ο Γιώργος Παπανδρέου ειναι ο πρωτος Ελληνας που πήρε το...χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο, για τις συνεχόμενες πανελλήνιες και παγκόσμιες ΔΙΑΚΟΠΕΣ του!!!      
                       Bravo Giorgos!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου