Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΓΙΑ 2000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!!!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
               Τέρμα τα αστεία!
               Το ριάλιτι, το απαίσιο και κακο αυτο σόου, εχει ηδη τελειώσει! 
               Και τωρα βρισκόμαστε μπροστά στήν πραγματικότητα που ΔΕΝ αλλάζει!
               Οι νέοι Καναλαρχες πρόκειται να συναντηθούν με την Κυβερνηση για τη συνεχεια! Βεβαια υπαρχουν (ενας μεχρι στιγμής! Αυριο μπορει κι'αλλοι!) και κάποιοι που σκέπτονται να παραιτηθούν απο την αδεια. Και φυσικα να την παρει ο πρωτος, ο δεύτερος κλπ απο τούς  επιλαχόντες!
               Ετσι ολα οσα ΑΣΤΕΙΑ ειδαμε αυτες τις ημερες περασαν...
               Η αλήθεια ερχεται...
               Σε λιγες ημερες σε περίπου 90 εφ'οσον "πεσει η..."Ν Ο Μ Ι Μ Ο Τ Η Τ Α" (ετσι ονόμασε το Μ Α Υ Ρ Ο η κ. Γεροβασίλη!) για ολους εμας Μ Α Υ Ρ Ο, ερχονται οι απολύσεις! Οι απολύσεις των συναδελφων μου δημοσιογραφων θα "πέσουν" βροχη! Κι'αυτό ΔΕΝ θάναι καθόλου αστείο!!! Ετσι;
               Αλλα κι εκτός απο τούς δημοσιογραφους που θα βρεθούν στο δρόμο, θα πετάχθηκαν εξω οι συνάδελφοί μας τεχνικοί, σκηνοθέτες, καμεραμάν και ολοι οι εργαζόμενοι ως διοικητικοί υπάλληλοι!
              Με το Μ Α Υ Ρ Ο ερχονται και οι απολύσεις! Και μάλιστα χωρίς Α Π Ο Ζ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η !!! Και ΟΛΑ οσα μας λενε και μας υπόσχονται η "Τσίπρας και Σία" Κυβερνηση και κάποιοι αλλοι επιτήδειοι ειναι Π Α Ρ Α Μ Υ Θ Ι Α ! Αυτη ειναι η αλήθεια, είτε το θέλουν κάποιοι. Είτε οχι!!!
               Πάνω απο 2000 συναδελφοι μου, απο ολα τα κανάλια που θα κλείσουν βρισκονται τουτη την ωρα με το φάσμα της Α Π Ο Λ Υ Σ Η Σ ! Και μάλιστα με Αριστερή (;) Κυβερνηση!
               Δυστυχώς!!!
               Ντροπή!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου