Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                   Μόλις η συναδέλφος μου η κ. Τσικρίκα τελείωσε το ομολογουμένως σωστο ερώτημά της, λέγοντας στόν Αλεξη Τσίπρα, "Σας κοιτώ στά ματια και λέω οτι μεχρι τώρα ήξερα πως τίς απολύσεις τίς εκαναν οι εργοδότες, τωρα βλέπω πως εσείς, ο πρωθυπουργός  με απολύει...", ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!
                  "Οταν έμειναν χιλιάδες συνάδελφοί σας με το κλείσιμο της ΕΡΤ χωρίς δουλειά, δέν ειδα να κανετε τίποτα;"! Ειπε εκεινος τρέμοντας απο τόν εκνευρισμό του...
                   Τραγικός, ηταν στην απάντηση του ο "κύριος πρωθυπουργός"!
                   Και εκτός απο τόν ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ, έδειξε πως ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ πανω στο θέμα αυτο! 
                   Και θα πρέπει να πει κάποιος "σ'αυτο το αγόρι" πως εμείς τοτε με το κλείσιμο της ΕΡΤ και απεργίες κάναμε και πολλές εκπομπές.
                   Θα πρέπει ακόμα να πω "σ'αυτο το μπόι", οτι απο πολυ πολυ παλιά, απο την δική μας εκεινη εποχη, στην τοτε δικη μας ΕΡΤ, την καλη ΕΡΤ, καποιοι ειχαν πάρει αποφαση να κλείσει η ΕΡΤ ωστε να ανοίξει με νέα δεδομένα, κατι ομως, που για μενα ΣΩΣΤΑ, δέν εγινε! 
                   Ομως περίμενα κάτι καλυτερο μια καλύτερη απάντηση απο τον Αλέξη Τσίπρα σ'αυτο το καυτό θέμα, που για το ΜΑΥΡΟ στα κανάλια και για τούς 2000 νέους ανέργους, η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!!!
                   Και μου αρέσει που δέν δεχτηκε διάλογο...
                   Κατα τ'αλλα η Κυβερνηση του, "Τσίπρας και Σία" λέει οτι ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!!!
                   Ντροπή.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου