Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                 Δέν θα κρίνω τη συνάντηση Αρχιεπισκόπου Υπουργου Αμυνας...
                 Δέν θα πω λέξη για ολα οσα ειπώθηκαν κατα τη διάρκεια της συζήτησης του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πασης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Αρχηγού τών  ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου κι'αυτό γιατι λιγο πολύ ολοι τα ξέρουμε...
                 Εκείνο ομως που εκανε τεράστια εντύπωση σε ολους ηταν η κάλυψη του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλεξη Τσίπρα, στόν υπουργό του, τόν Νίκο Φίλη!
                 Βεβαια δέν ειναι λίγοι οι υπουργοί και πολλά αλλα στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πήραν Α Π Ο Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ  απο τα λεγόμενα, αλλα και απο τούς ισχυρισμούς του "κυρίου υπουργου της Α-Παιδείας" (ετσι τον ονομάζει ο Σεβασμιοτατος Αιγιαλειας και Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος) για τα Θρησκευτικά και για ολα οσα εκείνος ισχυρίζεται για το τί "εκαναν οι παπάδες στην Κατοχή και στην Χούντα;"!
                 ΟΥΔΕΙΣ λοιπόν περίμενε μια τετοια αντιδραση τού κ. Τσίπρα!
                 Τού Πρωθυπουργού που ειχε την στήριξη του ίδιου του Αρχιεπισκόπου, αν οχι σε ολα, αλλα σε πολλά!
                 Μετα την στήριξη του Νίκου Φίλη, ο "κύριος υπουργός Α-Παιδείας", πεταξε και παλι την χολή του κατα του Κλήρου και της Ορθοδοξίας γενικότερα.
                 Ηταν μια ακόμα κατάπτυστη συμπεριφορά, ενος ανθρώπου, που εχει ευεργετηθεί απο την Εκκλησία, οσο κανείς αλλος, ιδιαιτερα στην περίοδο της Χούντας...
                 Και εδω πάει γάντι για τον Νίκο Φίλη, εκεινο που λέει ο Ελληνικός λαός. "ΟΥΔΕΙΣ αχάριστος του ευεργετηθέντος"!
                Ή, μήπως ΔΕΝ ειναι ετσι κ. Φίλη;
                Ε;
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου