ΤΡΕΙΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, "ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ" ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                 Ο λαός μας λέει πολυ πολυ σωστά, πως "οταν ο διάολος δέν εχει τι να κανει γ...τα παιδιά του"!
                Ή τονίζει ακομα το "ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος"!
                 Και στα δύο αυτα γνωμικά ο "κύριος υπουργός Παιδείας" ειναι...μεσα!
                 Αναίτια και χωρίς λογο βγήκε στην τηλεοραση και...εριξε χολή εναντίον της Εκκλησίας μας, των κληρικών, λέγοντας αυτο το ανήκουστο "ας μας πούν τι εκανε η Εκκκησία, οι παπάδες στήν Κατοχή και στην Χουντα"!!!
                 Βεβαια ο πρώην συνάδελφός μου και πρώην διευθυντής της ΑΥΓΗΣ, λησμόνησε ολα οσα εκανε η Εκκλησία γι'αυτόν, τόν καιρό της Χούντας. Τότε που του εδωσε δουλειά και ψωμί! Τόν εκανε βοηθό ψάλτη και φυσικά νεοκόρο. Επίτροπο...
                 Την απάντηση σε ολα αυτά εδωσε ο Αρχιεπισκοπος Αθηνών και Πασης Ελλαδος ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος, στέλνοντας επιστολή στόν προεδρο της Βουλής μαζί με ενα βιβλίο που αναφέρεται στούς αγώνες του Κλήρου εκεινες τίς εποχές, ωστε ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ κ. Φίλης, να διαβάσει και να δεί την αλήθεια...
                 Σημερα μαλιστα ο Μακαριοτατος αναφερόμενος στο θέμα αυτό ειπε οτι "Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...", ξεγυμνώνοντας για αλλη μια φορά τόν "κυριο υπουργό της Παιδείας"!
                 Αυτο ηταν και το θέμα της σημερινής εκπομπής (Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016) της Ραδιοφωνικής Εκπομπής μου ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ που μεταδίδεται καθε Παρασκευή μία με δύο, απο τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM.
                 Και οι τρείς καλεσμένοι αναφέρθηκαν στα...καμώματα του Νίκου Φίλη, που σκοπός του ειναι ενας. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ!
                 Τόσο ο Πανοσιολογιοτατος Αρχιμανδρίτης π. Ηλίας Καρατζάς, απο την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας που εκπροσωπούσε και τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ, οσο ο Αντιπερειφεριαρχης Δωδεκανήσου και πρώην προεδρος της ΔΟΕ Μπάμπης Κόκκινος και βεβαιως ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ Ο Ε) Θανάσης Κικινής, "εστειλαν αδιαβαστο, τον πραγματικά ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ Νίκο Φίλη", απαντώντας στα ερωτήματα μου με στοιχεια, με λεπτομέρειες και με ντοκουμέντα!
                  Ετσι ο...βασιλιάς ηταν γυμνός... Ε, Νικο;
                  Τι δεν καταλαβαίνεις Νίκο Φίλη;
                  Διαβασε και κανά βιβλίο...
                  Καλός ο Μαρξ, αλλα...
                  Ε;
Γιώργος Κοντονής 
                                  Σημ. Συντ.
                                  Στό ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ θα εχετε την ευκαιρια να βρειτε περισσότερα και να   
                                  δειτε πολλές φωτογραφίες http://fosxristoy.blogspot.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου