Ο ΚΥΡΙΟΣ Τ Ι Π Ο Τ Α !

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                Δέν βγήκα το απόγευμα χθές απο το σπίτι μου...
               Έμεινα μέσα για να δω την προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, για τίς...λαμογιές των πολιτικών! Για την διαφθορά...
                Η συζήτηση ηταν προγραμματισμένη για τίς 2.30 μετα το μεσημέρι, αλλά ξεκίνησε με μία ωρα καθυστέρηση! 
                Δέν ξέρω για ποιό λόγο αλλα εαν ηταν η καθυστερηση μόνο ενα τέταρτο...,θα μίλαγα για το Ακαδημαικό τέταρτο, οπως ολοι λέμε!!!
                Τέλος πάντων...
                Παρ'ολα αυτά παρακολούθησα απο την αρχη την συζητηση, για να μπορω σήμερα να απαντήσω σε ολα οσα εκείνος και εκείνοι ειπαν!
                Απο τόν..."καρφωμένο στη καρέκλα του πρωθυπουργού" Αλέξη Τσίπρα περίμενα να ακούσω πολλά για την διαφθορα και τις...λαμογιές των πολιτικών!
                Περίμενα να πει "διευθύνσεις και ονόματα...", οπως ο ίδιος, που προκάλεσε και την συζητηση αυτη, ειχε υποσχεθεί στόν Ελληνικό λαό!
                Μίλησε που λέτε ο "κυριος πρωθυπουργος" για 53 με 56 λεπτα, κοντα στην μία ωρα  χωρίς στην ουσία να μας πεί τίποτα!
                Αναφερθηκε..,για τήν ακρίβεια καταφέρθηκε ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (αυτην αλλωστε φοβάται!) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
                Για την...ταμπακέρα λεξη!!!
                Μας ειπε για την αδειοδότηση των 4 καναλιών, οτι ο διαγωνισμός εγινε μεσα σε...δημοκρατικά πλαίσια, οτι ηταν αξιόπιστος και  Συνταγματικά κατοχυρωμένος.
                Ομως Αλεξη Τσίπρα αφου τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε γιατι ΔΕΝ άφησες το ΣτΕ να πάρει και να ανακοινώσει την αποφασή του;
                Τι φοβήθηκες "κύριε πρωθυπουργέ"; Ε;
                Αλλά αφού ΔΕΝ ειχες τίποτα να μας πείς, τότε για ποιό λόγο διοργάνωσες αυτη την συζητηση; Ε;
                Τα ονοματα που μας ειπες ηταν σε ολους μας γνωστά! Άρα έκανες μία...τρύπα στό νερό! Άρα, άνοιξες πύλες...ανοικτές!
                Αληθεια αφου ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ και κερδίζεις πάντοτε τίς εκλογές οπως ειπες, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, για τίς οποιες σε προκάλεσε ο Αρχηγός της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης ο προεδρος της Νέας Δημοκρατιας ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Οπως το ζητησε η Φώφη Γεννηματά, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθως και πολλοί αλλοι πολιτικοί Αρχηγοί; Ε; Γιατί δέν προκηρύσσεις εκλογές;
                Δίκαια σε κατηγόρησε για πολλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στα οποια οχι μόνο δέν απαντησες, αλλα προσπάθησες να το ξεχάσουμε ολοι, οσο το δυνατό πιο γρήγορα!!!
                Εκει που εγινε μεγαλη πλακα, ηταν με ολα οσα ειπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποιος με μια βαλίτσα χαρτιά (με...τροχόσπιτο τα έφερες Πανούλη;) καταφέρθηκε στό πρώην Κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς ντροπη και χωρίς να κοκκινίζει!
                 Άσε ρεε Πάνο, το εργο αυτο το εχουμε ξαναδεί!!!!!
                 Προσωπικά πιστευω πως ο Βασιλης Λεβέντης ηταν σε ολα οσα ειπε σωστός!
                 Πολύς θόρυβος για το,τίποτα!..
                 Ετσι κύριε...τίποτα;
Γιώργος Κοντονής 







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου