ΔΥΟ...ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
               Απόψε στο "Γεώργιος Καραισκάκης" διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι του Πρωταθλήματος Ελλάδος της Σούπερ Λιγκ, το οποιο εχει πολλά χαρακτηριστικά.
               Εδω ο Πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τόν ΠΑΟΚ σε ενα αγώνα χωρίς αύριο! Σε ενα αγώνα όπου οι πρωταγωνιστές δέν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα!
               Το αποψινό ντέρμπι χαρακτηρίζεται απο την ιδιομορφία, πως και οι 22 ή σχεδόν και οι 22 ποδοσφαιριστές ειναι ξένοι! Και οχι, μόνο απο διάφορες Χώρες, αλλα απο διαφορετικές Ηπείρους!!!
               Βέβαια θα μου πει κάποιος οτι, αυτό δέν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα! Το ιδιο γίνεται παντού! Το ιδιο εχει κι αντιμετωπίζει ολόκληρη Βρετανία! Εδω που άλλοτε έπαιζαν σχεδόν μόνο Άγγλοι, αλλά και απο Βρετανικές Αποικίες!
               Δέν ειναι ομως τό ιδιο...
               Εδω, στην χώρα μας για όλους εμάς τούς Ελληνες σημαντικό ρόλο έπαιζε, παίζει  και φυσικά θα παιζει το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ! Οι φανέλες!
               Κάποτε τίς φανέλες οι Έλληνες ποδοσφαιριστές τίς μάτωναν! Έκλαιγαν! Έδιναν σκληρές μάχες για να κερδίσουν! Δέν ήθελαν με τίποτα να χάσουν...
               Σήμερα τα πάντα άλλαξαν! 
               Οι ξένοι ΔΕΝ τούς νοιάζει εαν τελικά νικήσει ή χάσει η ομάδα τους! Βέβαια παίζουν..., αλλά εαν χάσουν ΔΕΝ τα...βάφουν και μαύρα! 
               Αντίθετα τα Ελληνόπουλα (ενα, δύο το πολυ τρία!) που αγωνίζονται εαν χάσουν, εαν ηττηθεί η ομάδα τους..."χάνουν" την γη κάτω απο τα πόδια τους! Η στενοχώρια τους ειναι πολύ πολύ μεγάλη!
               Το κυριότερο πάντως ειναι πως εαν οι Ελληνικές ομάδες χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, τότε ειναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟΝ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!!!!
               Γι'αυτο πρέπει κάτι να γίνει...
               Κάτι να αλλάξει, εαν θέλουμε η Εθνική μας ποδοσφαιρική ομάδα να εχει αξιόλογη πορεία τόσο στην Ευρώπη, οσο και Παγκόσμια!
               Οπως ολα τα μάτς, ετσι και το αποψινό ταιριάζει σ'αυτό που λέει ο λαός μας.
              "Δυο...γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα..."!!!!!
               Παρόλα αυτά, θέλω να γίνει απόψε ένας καλός αγώνας. Να μην υπάρξει βία. Και να κερδίσει το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος.
               Και καλύτερος ειναι ο Ολυμπιακός...
               Ετσι δέν ειναι; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου