ΔΕΝ "ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" Ο ΤΡΑΜΠ!

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής
               "Οχι! Ακόμα δέν εχει εκλεγεί ακόμα Πρόεδρος της Αμερικής ο Ντόναλντ Τράμπ..."!
                Ετσι απάντησε στη ερώτηση "πως βλέπεις τον νέο Πρόεδρο της Αμερικής;", ο γνωστός Διεθνολόγος καθηγητής και καλός φίλος Κώστας Αντωνάκης.
               "Πρόεδρος ο κ. Τράμπ θα γίνει σε περίπου 20 με 25 ημέρες οταν θα κληθούν να ψηφίσουν οι Εκλέκτορες! Εαν ο Ντόναλντ Τράμπ βρεθεί με λιγότερες ψήφους απο 270 ΔΕΝ εκλέγεται! Ομως αυτό ειναι απίθανο να γίνει γιατί ο Τράμπ εχει εκλέξει 290 Εκλέκτορες..."!!! Τόνισε την Παρασκευή (11.11.2016 ) στην εκπομπή μου ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ο Κώστας Αντωνάκης...
                Και ετσι ειναι...
                Αυτό και πολλά αλλα αναφέρει το Σύνταγμα της Αμερικής!
              "Για πρώτη φορά λίγες ώρες μετα το τελικό αποτέλεσμασμα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, (ο κ. Ομπάμα) καλεί τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο και τόν  υποδέχεται στο οβάλ γραφείο και τον ενημερώνει..."! Υπογράμμισε ο κ. Αντωνάκης σε άλλο σημείο της κουβέντας μας στον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM τόν Ραδιοφωνικό Σταθμό του Ηρακλείου Αττικής...
               Και ναι ηταν ξεκάθαρος ο καλεσμένος μου Διεθνολόγος, γιατί ο Πρόεδρος Ομπάμα ήθελε να προλάβει κάτι που φαίνεται πως έρχεται με πυραυλική ταχύτητα στην Αμερική. ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ! Κάτι που δυστυχώς τό ειδαμε και το βλέπουμε καθημερινά με τίς διαδηλώσεις που γίνονται στίς μεγάλες Πολιτείες. Στα επεισόδια. Και στίς βίαιες καταστάσεις...
               Απόδειξη πως ο Ομπάμα θέλει να προλάβει κάποιες τραγικές καταστάσεις ειναι και το γεγονός οτι αυτό το απόρρητο έγγραφο - αναφορά που κάθε πρωΐ βρίσκει πάνω στο οβάλ γραφείο του απο τις Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίε, πηγαίνει και στόν νεοεκλεγέντα Πλανητάρχη τον κ. Τράμπ!
             "Θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης! Αντίθετα θα αναπτυχθεί μια άλλη, διαφορετική σχέση με την Ρωσία..."!!! Είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αντωνάκης και συνέχισε.
             "Τωρα μπορεί ο Ντόναλντ Τράμπ να εχει...λουφάξει γιατί περιμένει την εκλογή του απο τους Εκλέκτορες! Μετα και εφόσον εκλεγεί θα δούμε το πραγματικό του πρόσωπο..."!
              Ετσι και σύμφωνα με ολα οσα μου είπε ο κ. Αντωνάκης η Χώρα μας πλέον χάνει την στήριξη απο τίς ΗΠΑ, απο το Δ.Ν.Τ  και αφήνεται πια στα...χέρια της Γερμανίας!
              Τωρα.
              Με την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ θα αλλάξουν πολλά στην Αμερική, τόσο στο εσωτερικό της οσο και πολύ περισσότερο στίς σχέσεις της με το εξωτερικό!
              Ομως για ολα αυτά θα επανέλθουμε.
              Το καλό ειναι πως ο κ. Τράμπ ΔΕΝ θα μας αφήσει να πλήξουμε!!!
Γιώργος Κοντονής 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου