ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ Δ Υ Σ Κ Ο Λ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             Εγινε και το πρωτο υπουργικό Συμβούλιο της, με την νέα σύνθεση "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνησης!
             Συγκεντρώθηκαν ολοι παλαιοί και νέοι υπουργοί στην αιθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου, παρα ενας  π ε ν ή ν τ α (!) και "σχεδόν ο ενας πάνω στον αλλον" άκουσαν με ιδιαιτερη προσοχη τίς συμβουλές-οδηγίες πρός...ναυτιλομένους και μή, που εδωσε ο Αλεξης  Τσίπρας, ωστε να..,"τρέξουν την αξιολόγηση"!
             Βέβαια, προσωπικά πιστευω πως αυτη η νέα Κυβέρνηση θα φερει-δημιουργήσει πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να εχουμε εκλογές πολυ σύντομα!
             Ασφαλώς καί βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της χαρά για κάποιους που πηραν υπουργεία και στην λύπη για ολους που αποκλείστηκαν...
             Ετσι σημερα, για την ακρίβεια απο σήμερα αρχίζουν για την Κυβέρνηση τα δύσκολα!
             Και η πιο δύσκολη περιπτωση ειναι αυτη που γινεται στό υπουργείο της Παιδείας.
             Εδώ οπου ο πρώην υπουργός ο Νίκος Φίλης υποδέχεται τον νέο υπουργο τόν Κωστα Γαβρόγλου. Ενας δημοσιογραφος παραδίδει σ'εναν αλλο δημοσιογραφο...
             Ολοι περιμένουμε να δούμε οχι τι θα γινει μονο, αλλα τι θα πεί ο πολύ πολύ πικραμένος Νίκος Φίλης, ο οποίος, σύμφωνα με τίς πληροφορίες που εχω, θα πει πολλά και θα καταφερθεί σε πρόσωπα. Οπως στον Μακαριοτατο Αρχιεπίσκοπο τόν κ. Ιερώνυμο, αλλά και στον Πρωθυοουργό Αλεξη Τσίπρα!
             Θα εχει ενδιαφέρον να ακούσουμε λοιπόν τι θα πει ο κ. Φίλης, οποιος λιγο μετά θα εχει σύσκεψη με τούς 53!!!
             Α! Να μην το ξεχασω υστερα απο την αποπομπή κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εχει ηδη δημιουργηθει στα αριστερά της της Κυβέρνησης μια αλλη ομαδα απο ΣΥΡΙΖΑίους, η οποία θα ψηφίζει κατα συνείδηση!
             Και ολοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτο...
             Τί δέν κατάλαβες πάλι ρεε Αλεξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου