ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΤΣΕΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
            Αυτοί οι δύο τύποι
            Αυτές οι δυο "εγκληματικές φάτσες" ημέρα με την ημερα κάνουν τα πάντα προκειμενου να διαλύσουν την Ελλαδα (τόσο μεγάλο ειναι το μίσος τους για την ομορφη Χώρα μας), η οποία παρα τα οσα εχει τραβήξει απο τίς κυβερνήσεις τα τελευταια χρόνια και ιδιαιτερα απο τουτη εδω τήν Κυβερνηση "Τσίπρας και Σία", εξακολουθεί να ειναι και θα ειναι πάντα κούκλα!
            Ε, λοιπόν αυτοι οι δύο, ο Τούρκος Σουλτάνος Ταγίπ Ερντογάν (δεξιά της φωτογραφίας) και ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα, θέλουν να μας πάρουν οτι εχουμε, αμφισβητώντας τίς συνθήκες που οι χώρες τους εχουν υπογράψει...
            Ειναι τοσο το μίσος που εχουν για την Ελλαδα, που καθημερινά βρίσκουν και νέα "θέματα"-"ζητήματα" για να μας κτυπήσουν και φυσικά να διεκδικήσουν, αμφισβητώντας τα πάντα!
               Η τελευταία..."απαίτηση" του "μεγάλου Σουλτάνου" της Τουρκίας ειναι το Εθνικό Λάβαρο, η Σημαια της Κυπρου, η οποια περιλαμβάνει ολόκληρο τό νησί!
               Ε λοιπόν το γεγονός αυτό εχει...εξοργίσει τόν κ. Ερντογάν, τόν...έβγαλε απο τα ρούχα του κι εκανε την επιθεση του κατα της Κύπρου, αλλα πολυ περισσοτερο κατά της Ευρωπαικής Ενωσης, λεγοντας πως "δέν μπορει να δέχεται μια χωρα η οποία στη σημαια της περιλαμβάνει και το κομματι που εχει αλλη διοίκηση..."!!!
               Απο την αλλη πλευρά ερχεται ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ Έντι Ράμα και μιλάει για τούς Τσάμηδες!!!
               Ενω οι γείτονες μας χορεύουν και κάνουν πάρτι με ολα αυτά, που καθημερινα "οι δύο τύποι με τίς εγκληματικές φάτσες" Ερντογάν και Ράμα, μας σερβίρουν ΟΥΔΕΙΣ τόσο απο την Ευρωπαική Ενωση, οσο και απο την Ελληνική Κυβέρνηση εχουν Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Ι !!!
               Η Ευρωπαική Ενωση αδιαφορεί, παρα το γεγονός πως ο κίνδυνος της αμφισβήτησης απο τους δυο αυτούς, Π Α Ρ Α Μ Ο Ν Ε Υ Ε Ι !!!
               Και απο την δική μας πλευρά, που ειμαστε οι αμεσα ενδιαφερόμενοι, εφησυχάζουμε, λες και ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
               Ενω λοιπόν τα Εθνικά μας ζητήματα ειναι τραγικά,  σε επικίνδυνη κατάσταση και ημερα με την ημέρα πηγαίνουν απο το κακό στο χειρότερο, ο Πρωθυπουργος μας που επρεπε να ειναι μπροστάρης πηρε το αεροπλανο και πηγε πενταήμερη εκδρομή για ενα πούρο στην Αβάνα!!!
                 Ο Αλεξης Τσίπρας εγκατέλειψε αυτη την κρίσιμη στιγμή την χώρα μας στη μοίρα της, στην τύχη και πηγε στην Κούβα, για να εκπληρώσει προφανώς ενα παιδικό του όνειρο!..
                 Δεν ακουσε... Δεν πηρε χαμπαρι... Δέν του μίλησε κανένας πως ΟΥΔΕΙΣ αλλος θα πήγαινε οχι μονο απο την Ευρώπη, αλλα απο τόν κόσμο ολόκληρο;
                 Αλήθεια; Τι πηγε να κάνει εκει ο Ελληνας Πρωθυπουργός;
                 Τι θα κερδίσουμε, ποια θα ειναι τα αποτελέσματα απο αυτό το ταξίδι;
                 Ποια δηλαδή, θα ειναι τα οφέλη για την Χώρα μας;
                 Μάλλον ηταν ενα ταξίδι ενός αριστερού, για να μην ξεχνάμε και τίς...καταβολές του!
                 Και ακόμα πως ειναι δυνατόν την μια ημερα να αγκαλιάζεις τον Πλανητάρχη Μπαρακ Ομπάμα και την αλλη ημερα στην ομιλία σου εκει στην Αβάνα, να τα χώνεις εις βάρος του; 
                 Ειναι σοβαρά πραγματα αυτά; Ε;
                 Τι δέν κατάλαβες πάλι ρεε Αλεξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου