ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Η απεργία των Ναυτικών μας συνεχίζεται μεχρι και τήν Κυριακή.
             Βέβαια ΟΥΔΕΙΣ ξέρει τι μπορεί να γίνει την επόμενη ωρα, αφού τουτη η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση εχει αποφασίσει να ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ τους ναυτικούς μας για να τούς εξαναγκάσει με...δημοκρατικές συνοπτικές διαδικασίες να επιστρέψουν στη δουλειά τους με άλυτα τα χρονίζοντα προβλήματα τους!
             Υπαρχει και το ενδεχόμενο οι ιδιοι οι ναυτικοί μας να πάρουν απόφαση και να σταματήσουν την απεργία τους, πρίν η "πρωτοδεύτερη φορά Αριστερά Κυβερνηση" τούς ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ!
                Ολα οσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ολα οσα δραματικά εγιναν στην Κρήτη με τα δεμένα πλοία, τούς απεργούς ναυτικούς μας καί τούς αγροτες μας που βλέπουν τα προϊόντα μας να σαπίζουν, παρουσιάζουν την πραγματικότητα. Τα γεγονότα οπως ακριβώς ειναι σήμερα...
                Η βία! Οι βόμβες μολότοφ! Και το...κατάβρεγμα απο τό πλοίο στούς αγροτες που ηθελαν να το καταλάβουν, ωστε να μπουν οι νταλίκες με τα προϊόντα για τον Πειραιά και η αντιδραση των ναυτικών μας να παρουν το πλοίο απο το λιμανι και να ρίξουν άγκυρα εξω απ'αυτο για να αποφύγουν τα χειροτερα, ηταν σε ημερήσια διάταξη!
               Τουτη η "Τσίπρα και Σία" Κυβερνηση τα κατάφερε. Με...ιδανικό τρόπο έστρεψε  την μια ομαδα των εργαζομένων εναντίον της άλλης και γιαυτο της το κατώρθωμα καμαρώνει κιολας!
               Ντροπή ρεεε!
                  Και οι δύο αυτές ομαδες εργαζομένων εχουν δίκιο!
                  Τα προβλήματα τους ειναι πολλά.
                  Και η Κυβέρνηση για ολα αυτα "σφυρίζει αδιάφορα"!
                  Για ολα οσα συνέβησαν στην Κρητη (το βλεπετε και στίς φωτογραφίες μας) την ευθύνη φέρει αποκλειστικά και μόνο η Κυβέρνηση, που δέν θέλει να λύσει τα προβλήματα των ναυτικών μας.
                  Τελεία και παύλα.
                  Τι, δέν κατάλαβες πάλι ρεε Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου