ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ : "ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ..."!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 

              Ειναι γεγονός οταν δύο δημοσιογράφοι μιλούν-συζητούν δημόσια, για τήν επικαιρότητα, τότε το κέρδος των ακροατών και των τηλεθεατών ειναι μεγάλο.
              Ετσι την Παρασκευή  (16 Δεκεμβρίου 2016) καλεσμένος της εκπομπής μου ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ηταν ο φίλος και συνάδελφος μου Γιάννης Λοβέρδος, με τόν οποιο και συζητήσαμε για όλους και για ολα και μάλιστα εξω απο τα δόντα.
             "Ουδείς μεχρι σήμερα ειχε διανοηθεί, ειχε περάσει απο την σκέψη του να πει οτι, ε και τι εγινε εάν οι Τούρκοι μας πάρουν 16 νησιά μας"! 
               Ετσι απάντησε ο Γιάννης Λοβέρδος στο ερώτημα μου ποια ειναι η άποψη του για τίς εκτός πραγματικότητας δηλώσεις του..."λόγιου" υπουργού της "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνησης, Κώστα Ζουράρι.
             "Ειναι αγράμματος, το παιζει φιλόσοφος, εχει διαβάσει κάποιους αρχαίους συγγραφείς κι'εχει μάθει κάποιες λέξεις τους και εχει καταντήσει γραφικός. Ετσι δέν γίνεται κάποιος φιλόσοφος! Γίνεται γραφικός!"
               Συνέχισε ο Γιάννης Λοβέρδος αναφερόμενος στον..."λόγιο" (ετσι θέλει...,πιο σωστά βάπτισε τόν εαυτόν του ο ιδιος...) "κύριο υφυπουργό της Παιδείας (!!!)"!!!
             "...Λόγιος; Δεν ειναι επάγγελμα. Τίποτα ΔΕΝ ειναι. Μόνο επαναλαμβάνω γίνεται γραφικός! Θα πρέπει να σου πω, πως ο Ζουράρις κατάγεται απο πλούσια οικογένεια..."! Τόνισε ακόμα ο καλεσμένος μου φίλος και συναδελφος...
              Πάντως απορία και των δυό μας, αλλα πιστεύω και όλων των Ελλήνων, ηταν "Γιατί και για ποιό λόγο ο Τσίπρας κρατάει στην Κυβέρνηση ακόμα τον Ζουράρι;"! Το ιδιο ομως ισχύει και για τόν Πάνο Καμμένο, στο Κόμμα του οποίου ανήκει...
              Για το "εαν έχουμε σύντομα εκλογές", οταν τόν ερώτησα, ο Γιάννης Λοβέρδος απάντησε αμεσως. "Οχι, δέν βλέπω σύντομα... Εκτός κι'αν στριμωχθεί και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά! Πάντως θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία ο "Τσίπρας και Σία"!..
              Οταν...φθάσαμε στην Βουλή και σε εκείνη την...ωραία κουβέντα που είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Πολάκης και ο πρώην υπουργός Υγείας αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Αδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Λοβέρδος απάντησε. 
            "Ντρέπομαι για ολα αυτά. Αλλα τι να πω. Οταν τα Χανιά έβγαλαν βουλευτή τόν Ελευθέριο Βενιζέλο και τωρα βγάζουν τόν Πολάκη, ε...τα πράγματα ειναι τραγικά. Ντρέπομαι για ολα οσα έγιναν στην Βουλη..."!!!
             Με τόν Γιάννη Λοβέρδο είπαμε ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα, για την επικαιρότητα. Και κλείσαμε ραντεβού να τα ξαναπούμε...
             Την εκπομπή παρακολούθησε μεσα στο studio του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM και ο επιτυχημένος Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και καλός φίλος μου Μανώλης Κουτσογιαννάκης.
Γιώργος Κοντονής 









0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου