ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΟΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
               Για άλλη μια φορά διαπιστώνω πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εχει κάνει τίς καλύτερες επιλογές!
               Εχει βάλει τούς κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση!
               Και τό πιο σπουδαίο ΟΛΟΙ ειναι νέοι άνθρωποι.
               Με νέες ιδέες!
               Νέες θέσεις!
               Νέες απόψεις!
               Νέα κουλτούρα!
               Ενα απο τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ειναι αναμφισβήτητα και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποιος κατέχει την θέση του αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Παράταξης!
               Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ειναι πρόεδρος της Νεολαίας του Λαικού Κόμματος! Εξελέγη μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία!
               Με τόν 28χρόνο Κωνσταντίνο Κυρανάκης ειχα την ευκαιρία να συνομιλήσω την Παρασκευή (30 Δεκεμβρίου 2016) προπαραμονή της πρωτοχρονιάς και διαπίστωσα πως πρόκειται για ενα μεγάλο κεφάλαιο της ανανεωμένης Νέας Δημοκρατίας.
                  Ηταν καλεσμένος μου στην Ραδιοφωνική εκπομπή μου ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή μία με δύο απο τόν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM του Δήμου Ηρακλείου.
                  Με εντυπωσίασαν οι θέσεις του και οι ιδέες του, πανω σε ολα τα θέματα καί ιδιαίτερα πολύ στο τι πρέπει να γίνει ωστε τα νέα μυαλά, τα νέα παιδιά, το στήριγμα αυτής της χώρας, που λόγω της κατάστασης και των αλλοπρόσαλλων αποφάσεων της "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνησης, έχουν φυγει στο Εξωτερικό,  να επιστρέψουν στην Πατρίδα.
                  Και ναι με ολα οσα είπε συμφωνώ απόλυτα μαζί του. 
                  Τα παιδιά μας πρέπει να επιστρέψουν στην Χωρα μας. Εδω που γεννήθηκαν, που αγάπησαν. Και η Νέα Δημοκρατία θα κάνει πράξη αυτη την πρωτοβουλία που εχει αναλάβει ο κ. Κυρανάκης.
                  Στο θέμα της ψήφου στούς Έλληνες του Εξωτερικού είπα στόν Κωνσταντίνο Κυρανάκη πως υπογράφω κι'εγώ μαζί με τίς χιλιάδες άλλων Ελλήνων, προκειμενου τα αδέλφια μας που ειναι στο Εξωτερικό να αποκτήσουν το δικαίωμα της ψήφου.
                  Σε ενα άλλο σημείο της αποκαλυπτικής συζήτησης μας καί στο ερώτημα μου τι καινούργιο εχει να δώσει στο λαό η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που σύμφωνα με ΟΛΕΣ τίς Δημοσκοπήσεις όποτε κι'αν γίνουν οι εκλογές (θα γίνουν πολυ σύντομα, υπολογίζω μέχρι και την άνοιξη!) η Παράταξη θα κερδίσει, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, απάντησε με φωνη σταθερή και λόγια σταράτα.
                "Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μειώσει τόν φόρο, που δυστυχώς για όλους τους Έλληνες εχει γίνει βρόγχος και τους πνίγει..."! 
                  Καί ο κ. Κυρανάκης αναφερόμενος στη συνέχεια για τούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες που ημέρα με την ημέρα σβήνουν, βάζοντας λουκέτο, είπε πως "η Νέα Δημοκρατία θα προσπαθήσει και θα δώσει ολες τίς δυνατότητες εκείνες προκειμένου κάποιες επιχειρήσεις να επανέλθουν".
                  Το ιδιο θα κάνει και με τούς επενδυτές, που σήμερα λόγω της μεγάλης αστάθειας στην φορολογία, τρέχουν-απομακρύνονται. 
                "Η Νέα Δημοκρατία με εντολή του Κυριάκου Μητσοτακη θα μειώσει τον μεγάλο φόρο και θα καταργήσει την απελπιστικά μεγάλη γραφειοκρατία, η οποία ειναι τώρα τροχοπέδη των επενδυτών"! Τόνισε χαρακτηριστικά.
                  Για την βαριά Βιομηχανία μας, τόν Τουρισμό ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης υποστήριξε πως το Κόμμα του,  θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση και στα νησιά. Κι'αυτό θα εχει ως αποτέλεσμα ο Τουρισμός στην Χώρα να εχει μεγάλη άνοδο.
                  Στην κουβέντα μας ηταν παρών, μετέχοντας μάλιστα με σπουδαίες απαντησεις και   ο επιτυχημένος Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αττικής ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης (φωτογραφία κάτω) ο οποιος ειναι απο τα ανερχόμενα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, κατι που το παραδέχονται ΟΛΟΙ.
                  Οι θέσεις και οι απόψεις και του κ. Κουτσογιαννάκη, ενός ακόμα νέου ανθρώπου, ομολογώ πως με ενθουσίασαν.
                  Ετσι διαπιστώνω πως το μέλλον της Χώρας μας, πρέπει επιτέλους να τό αναλάβουν ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
                  Προσωπικά, το ΤΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, το εχω κάνει πράξη!
Γιώργος Κοντονής 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου