ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                Με το επίδομα της φτώχειας που εδωσε η "Τσίπρας και Σία" Κυβερνηση (απο 300€ και πανω, αναλογα με την σύνταξη που παιρνει κάποιος... Υπαρχουν και χιλιάδες έξαλλοι που δέν θα παρουν ουτε ένα ευρω...) οι ΣΥΡΥΖΑίοι καί οι ΑΝΕΛ, ιδιαιτερα οι πρώτοι, θα πανε, οπως οι ιδιοι ισχυρίζονται στα χωρια τους με ψηλά το κεφάλι.
                Θα εχουν οπως οι ιδιοι λένε, κατι...,ενα όπλο στην...φαρέτρα τους!
                Μάλιστα, στό καφενείο της Βουλής, εκεί οπου έπιναν το ΕΣΠΡΕΣΣΑΚΙ τους, έτρωγαν την γραβιέρα τους κι'επιναν τό ουζάκι τους, ηταν πραγματικά πολύ πολύ χαρούμενοι...
                Αλλά μάλλον με την χαρά θα μείνουν!
                Γιατι, κυριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο λαός, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ!
                Δέν...τρώει κουτόχορτο, οπως πιστευουν πολλοί εκει μεσα στό Κόμμα σας. Οσα βοηθήματα να δωσετε ακόμα, ο λαός που εσεις τόν στείλατε στα ταρταρα και να σέρνετε στα πατώματα ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ!
                Αλλωστε με αυτο το επίδομα που μοιάζει και ειναι, σαν το...τυράκι πρίν την φάκα, ο λαός -ευτυχώς- το κατάλαβε γρήγορα. Ειδε τό τυράκι (τα 300€ που του δίνεις τώρα, ευρω ομως που εσύ κ. Τσίπρα μας έκλεψες πρίν απο την τσέπη μας!!!) και φυσικά παρέκαμψε την...φάκα!
                Αλεξη ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
                Ειναι αλήθεια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, πλέον ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
                Οτι και να κάνεις Αλέξη. Οσες παροχές και να δώσεις για εξαγορά ψήφων, ο Ελληνικός Λαός, την ωρα εκείνη (ωρα εκλογών!) θα σε στείλει απο εκεί που ήρθες! Στο σπιτι σου!
                Τι δέν κατάλαβες πάλι ρεεεε Ακεξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου