ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ EMAIL ΧΑΡΔΟΥΒΑΛΗ ΕΙΝΑΙ...ΑΣΤΕΙΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
              Θυμάμαι οταν εκεινες τίς ημερες ο τοτε υπουργός ο κ. Χαρδούβαλης εστειλε στην Τρόικα το δικό του e-mail  ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τόν σημερινό Πρωθυπουργό ξεσπάθωσε εναντίον του και κατά εκείνης της Κυβέρνησης των Σαμαρά - Βενιζέλου.
              Σήμερα ο δικός τους υπουργός των Οικονομικών ο κ. Τσακαλώτος,  ναι αυτός με την...πορτοκαλόπιτα,   που εστειλε μια κατάπτυστη επιστολή που εξευτελίζει για αλλη μια φορα,  απο τουτη εδω την "Τσίπρας και Σία" Κυβερνηση,  τήν υπερήφανη Χώρα μας, ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!
              Φθάσαμε σ'ενα σημείο που ενω οι Τροικα-νοί συγγνώμη οι θεσμοί (ανόητη λεξη τελικά, γιατί η λεξη θεσμός αλλο υπονοεί! Εκτός και αν τελικά η Τρόικα γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα!) μας...βάζουν χέρι, μας πιάνουν τον κω... και εμείς οχι μόνο πανηγυρίζουμε αλλα μάς αρεσει κίολας!
              Σαν δέν ντρέπεστε ρεε ψευτόμαγκες, ψεύτες του κερατά, τούτης της πουλημένης Κυβερνησης, που τολμάτε και συγκρίνετε τα δυο αυτα έγγραφα;
              Μπροστά στο δικό σας το e-mail Χαρδούβαλη ειναι...αστείο! Αστεία υπόθεση!..
              Ρεεε...πορτοκαλοπιτομαγκα Τσακαλώτε δέν ντρέπεσαι που έβαλες υπογραφη και πλέον θα...πέφτει καθημερινά ο κόφτης;
              Κάπου σας λείπουν χρήματα, κοινώς...υπάρχει τρύπα, ερχεται ο κόφτης και αυτόματα απο τις συντάξεις των πάμφτωχων συνταξιούχων κόβει οσα ευρω γουστάρει! Το ιδιο και απο τούς μισθούς!
             Είδες Αλεξη, που μια ακόμα μαλ... σου, οι συνταξιούχοι θα την πληρωσουν ακριβά;
             Τι, δέν κατάλαβες πάλι ρεε Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου