"...ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΜΕ ΒΑΘΜΟ Α Ρ Ι Σ Τ Α "!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Είπα σήμερα να μην αναφερθώ στα πολιτικά, στούς πολιτικούς και στίς αλλοπρόσαλλες αποφασεις τούτης εδω της Κυβερνησης, του Τσίπρα και της παρέας του, που "ΧΑΙΡΕΤΑΙ να βλέπει την Ελλάδα στα πατώματα", οπως είπε ενα στέλεχος Κόμματος της Αντιπολίτευσης!!!
              Η "είδηση" μου ήρθε απο τήν Πτολεμαΐδα!
             "Ιδιοκτήτης καφενείου στην οδό 25 Μαρτίου στην Πτολαιμαΐδα θέλοντας να θέσει σε εγρήγορση τούς πελάτες του, αλλα και να τούς διασκεδάσει, τούς επιβραβεύει με ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥ..."! 
              Μου έστειλε την πληροφορία, οπως και ενα...υπόδειγμα ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥ, ενας καλός φίλος και συνάδελφος, απο την Πτολαιμαιδα!..
               Ετσι σ'αυτό το Καφενείο του Βασίλη Πουλασικίδη με τόν καφέ στήν χόβολη και με την τράπουλα στα τραπέζια, οι πελάτες που...διαγωνίζονται στην...κολιτσίνα, στην πρέφα, στόν θαναση, στήν μπιρίμπα, θα παίρνουν ΠΤΥΧΙΟ!!!
               Βέβαια αυτο θα εχει και μιά διαδικασία.
               Ειδικοί "καθηγητές" και οπως λέει οι ιδιοκτήτης του Καφενείου "σε σύνεργασία με το υπουργείο "ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΦΑΣ" στό τελος της...σαιζόν και μετά από τίς..."γραπτές εξετάσεις", οι οποίες θα διεξάγονται στίς αρχές Ιουνίου, οι...φοιτητές θα βαθμολογούνται και θα παίρνουν το ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥ!!!
              Σε μια Ελλάδα που η φτώχεια κυριαρχεί, ολα ειναι δυνατόν να συμβούν...
              Πάντως η ιδέα του κ. Πουλασικίδη δέν ειναι κακή!
              Αντίθετα ειναι ενα κίνητρο που..."εφεύρε", ο ιδιοκτήτης του καφενείου στην Πτολεμαΐδα, προκειμένου να προσελκύσει πελάτες για το μαγαζί του!
              Και η άποψη του οτι "το καφενείο για πολλούς, είναι τό δεύτερο σπίτι τους...", είναι πέρα για πέρα σωστή! Αλλωστε οπως με πληροφόρησαν καθε τόσο ο εν λόγω ιδιοκτήτης βρισκει-ρίχνει μια ιδέα, ωστε να κρατήσει τόν κοσμο του, την πελατεία του!..
              Προσωπικά θέλω να πω στόν ανθρωπο αυτόν, ενα μεγάλο μπράβο!
Γιώργος Κοντονής      



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου