ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             Το υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης πήρε απόφαση και μπαίνει στο σχολείο "ειδικό μάθημα για τίς έμφυλες σχέσεις..."!
             Ναι διαβάσατε πολύ πολύ σωστά
             Δέν ξέρω ποιός ή ποιοι ειναι οι στόχοι και δέν πιστευω στην ανακοίνωσή του που λέει οτι "ο στόχος ειναι η κατάρριψη των στερεοτύπων για την σεξουαλικότητα του καθενός"!
             Η απόφαση αυτη του υπουργείου εχει δημιουργήσει ΣΑΛΟ στην Ελληνική Οικογένεια! Και πως αλλιώς θα γινόταν άλλωστε...
             Οταν απο την μια πλευρά έχουμε την κατάργηση που σκεπτεται το υπουργείο,  του μαθήματος των Θρησκευτικών! Κι'απο τήν άλλη έχουμε την εισαγωγή του ειδικού μαθήματος για τούς γκέι! Αυτό κάτι σημαίνει... Ετσι δέν ειναι;
             Ρεεεεε εκεί στο υπουργείο Παιδείας ακούει κανείς; Πάτε καλα; 
              Οι γονείς που πήραν τήν...κατάσταση στα χέρια τους αντέδρασαν άμεσα!
              Και οπως έμαθα ΔΕΝ θα στέλνουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν αυτά "τα ειδικά μαθήματα για τούς γκέι"! Και πολύ πολύ καλα θα κάνουν!
             Έχουμε ακόμα και την γρήγορη και πολύ σωστή αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία εχει ήδη ανακοινώσει πως "θα μοιράζει πρότυπες δηλώσεις απαλλαγής των μαθητών απο τα ειδικά αυτά μαθήματα..."!
              Τίς ανακοινώσεις αυτές οι γονείς θα τίς προμηθεύονται απο τήν Εκκλησία, στην Ενορία τους!
               Η στιγμή κατα την οποία το υπουργείο ανακοίνωσε την εισαγωγή αυτου του κατάπτυστου ειδικού μαθήματος, με βαζει σε πονηρή σκέψη...
               Μήπως η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση βλέποντας πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, βαζει ενα τέτοιο θέμα στοχεύοντας στόν αποπροσανατολισμό μας; Ε;
               Επειδή λοιπόν εχει κολλήσει η αξιολόγηση μας έριξε το τυράκι και δέν βλέπουμε τήν...φάκα! Όλοι ασχολούμεθα με αυτό το καυτό θέμα και οχι με τίς μεγάλες συμφορές που μας περιμένουν!
               Η Κυβέρνηση άνοιξε το μέτωπο του αποπροσανατολισμού! Αλλά δέν θα της βγεί σε καλό... Ο λαός δέν τρώει πλέον κουτόχορτο! Και την απάντηση ο λαός μας θα την δώσει στίς εκλογές που ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ!..
               Τι δέν κατάλαβες πάλι ρεεεεε Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής  


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου