ΤΡΕΜΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             Βλέποντας στίς ειδησεις στην τηλεοραση τον "κύριο πρωθυπουργό", που ηταν αναγκασμένος να "φορέσει", στο νέο πού  επιασε τόν Σταυρό και τόν έφερε να τόν παραδώσει στον Σεβασμιοτατο, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.
             Τά χέρια του Ε Τ Ρ Ε Μ Α Ν !
             Δέν ειχε ξαναπιάσει Σταυρό!
             Ετσι του..."επεσε" βαρύς!
             Βεβαια προσωπικά δικαιολογώ τον Αλεξη Τσίπρα, ο οποιος μπορει στην οικογένεια του να εχει παπά, κληρικό, ΔΕΝ  Π Ο Λ Υ Π Ι Σ Τ Ε Υ Ε Ι  στα Θεία, στίς Εικόνες, στούς Αγίους και γενικά στην Εκκλησία, στη Θρησκεία μας.
              Αυτό ειναι αλήθεια.
             Απόδειξη των οσων λέω ειναι τό γεγονός πως και τα δυό του παιδιά ΔΕΝ τα εχει βαπτίσει!!!
             Ετσι οταν μετά το "εν Ιορδανη βαπτιζομένου σου Κύριε..." ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης ο Σεβασμιοτατος κ. Ανθιμος εριξε τόν Τίμιο Σταυρό στη θαλασσα και οι νέοι "έπεσαν" για να τον πιάσουν και ενας ηταν πιο γρήγορος και αφου "επιασε τον σταυρό τόν έφερε στον Δεσπότη", ο Αλεξης Τσίπρας αρχισε να...ιδρώνει παρα το γεγονός πως έπεφτε βροχη και το κρύο ηταν έντονο!
             Ο Σεβασμιοτατος ο κ. Ανθιμος, του ειχε ηδη δώσει το κουτάκι με τον Σταυρό για να τό περασει στο λαιμό του "νικητή" καί ο "κύριος πρωθυπουργός" αρχισε να...τρέμει απο την αγωνία μήπως και δεν τα καταφέρει!
             Και πραγματικά εκανε αρκετή ωρα να...ξεκουμπώσει την αλυσίδα και αν δειτε τίς φωτογραφίες (κατω και πάνω...) θα καταλάβαιτε την αγωνία  του κ. Τσίπρα! Ηταν βαρύς ο Σταυρός και δέν μπορουσε ο "μικρός Αλεξης", σύμφωνα με τόν Πανο Καμμένο, να τον...ξεκουμπώσει με την πρώτη!!!
             Αλλωστε την ιδια αγωνία εχει, οπως βλέπετε και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης  ο Σεβασμιοτατος κ. Ανθιμος.  
             Αφού ρεεε Αλεξη ΔΕΝ πιστεύεις στη Θρησκεία μας, τι ανακατεύεσαι; Ε;
             Κατσε στα...αυγά σου!
             Τι δέν κατάλαβες πάλι ρεεε Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου