ΒΟΜΒΑ 74 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                 Τι κι'αν εχουν περασει 74 χρόνια απο εκεινη την εποχή του πολέμου, απο τότε που η Ελλάδα με τίς συμμαχικές δυνάμεις πολεμούσαν τίς δυνάμεις τού άξονα, πανω εκεί στην Βόρειο Ελλαδα και που ολοι πίστευαν πως εχουμε τελειώσει, ηρθε τίς τελευταίες ημέρες η αποκάλυψη περί βόμβας μεγατόνων!
                 Φαίνεται οτι οι συμμαχικές δυνάμεις εγκατέλειψαν την βόμβα αυτή...
                 Ή φεύγοντας τα συμμαχικά αεροσκάφη έριξαν τίς τελευταίες βόμβες σε σημεία των εχθρών κι'αυτη δέν έσκασε και παρέμεινε εκει, χωμένη σε αρκετο βάθος στο Κορδελιό!
                 Απο τότε περασαν 74 χρόνια.
                 Κι'ευτυχώς που ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ολο αυτο το μεσοδιάστημα, γιατί θα θρηνούσαμε πολλα, εκατοντάδες ή και χιλιάδες θύματα!
                 Για φανταστείτε τι θα γινόταν εάν κάποιος ήθελε να σκάψει στο σημειο αυτο για να κάνει κάποιο εργο και τα σκαπτικά μηχανήματα κτυπούσαν την βόμβα;
                 Ουτε να τό φανταστώ ΔΕΝ θέλω...
                 Υστερα λοιπόν απο 74 χρόνια κι'αφου οι αρχές ανακάλυψαν τήν βόμβα, αποφασίστηκε να την απομακρύνουν απο το κεντρικό σημείο τού Κορδελιού αφού πρωτα την απασφαλίσουν! 
                 Ετσι σήμερα απο τίς 10 και μετά οι ειδικές δυνάμεις θα ξεκινήσουν την επιχείρηση απομάκρυνσης της βόμβας μεγατόνων στο Κορδελιό...
                 Μεχρι να γίνει αυτο, οι κάτοικοι της περιοχής, οχι μονο στο Κορδελιό, αλλα στόν Εύοσμο, στούς Αμπελοκήπους και στην Μενεμένη, κάπου 72.000 κάτοικοι, θα ξεσπιτωθούν! Οι περισσότεροι θα πανε στο...γήπεδο της Τούμπας, του ΠΑΟΚ, ή σε συγγενικά σπιτια, ή σε σημεία που εχει επιλέξει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
                 Για πάνω απο εξι ωρες απο τίς 10 τό πρωι το Κορδελιό και οι γύρω περιοχές θα ερημώσουν...
                 Καί μακάρι να εχουμε αυτό που λέει ο λαός μας. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
Γιώργος Κοντονής 







0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου