ΑΠΟ ΠΟΥ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ;

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
               Επειδή γνωρίζω πολυ καλά τον Κώστα Καταμανλή, πιστευω πως ουδείς μπορεί να τόν αντιπροσωπεύσει, απ'ολους αυτούς που κατα καιρούς βγαίνουν και λένε...
             "Αυτή ειναι θέση τού Καραμανλή..."!
               Τό λένε μάλιστα χωρίς, οχι να έχουν την άδειά του, αλλά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ - ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΟΟΥΡΓΟΥ γιά το θέμα!!!
               Ειναι γεγονός πως ο Κώστας Καραμανλής, που τηρώντας στο έπακρο την απόφαση του να μήν μιλήσει ακόμα, οτι εχει να πει για την κατάσταση και φυσικά για τα τεκτενόμενα, ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, όποτε εκείνος κρίνει σκόπιμο!
               Ετσι δέν χρειάζεται κάποιον ή κάποιους να τόν ερμηνεύσει...
              Όλοι αυτοί που κατά καιρούς βγαίνουν και μας τα...παίζουν, οπως λένε και τα παιδιά, με αυτό, το "ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" ή εκείνο τό EΓΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ", ειναι τό λιγότερο κωμικοί!!!
              Αυτά και πολλά άλλα συζήτησαν στην τελευταία συνάντηση που ειχαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Καραμανλής στό πολιτικό γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού...
              Και με την συνάντησή τους αυτή, έδωσαν απάντηση και στόν υπουργό Εθνικής Άμυνας που βγαίνει και λέει πως "ΕΓΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ"!!!!!
              Πάντως, ειναι γεγονός αναμφισβήτητο πως ο Κώστας Καραμανλής ειναι σφόδρα εξοργισμένος με την στάση και την συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου.
              Μάλιστα την δυσαρέσκεια αυτή την δείχνει φανερά...
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου