ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΞΟΡΙΝΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Το ζήτημα ειναι πολιτικό!
              Ο..."πρόεδρος" του "ψευδοκράτους" της Τουρκοκυπριακής Κοινότητας ο "κύριος" που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Ι σήμερα την τέλεση τής Ακολουθίας και την Περοφορά του Επιταφίου στόν Αγιο Γεώργιο Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο!
              Θα πρέπει να υπογραμμίσω, πως η Ακολουθία και η Περιφορά του Επιταφίου στην συγκεκριμένη Εκκλησία πραγματοποιείται τα τελευταία 4 χρόνιζαν ανελλιπώς!
              Ομως εφέτος το κατοχικό καθεστώς των Τούρκων στο "ψευδοκράτος του Βορείου Κομματιού της Κύπρου" δια στόματος του "προέδρου" του, κ. Ακιντζί είπε  Ο Χ  Ι !!!
              Το θέμα ειναι πολιτικό!
              Και γίνεται πιο επικίνδυνο την ωρα που οι δύο Κοινότητες ηταν έτοιμες να συνεχίσουν τίς συζητήσεις, τίς διαβουλεύσεις προκειμενου να βρεθεί η χρυσή τομή, η λύση, την οποία τόσα χρόνια επιζητούν! 
              Κάποιοι περισσότερο...
              Και κάποιοι πολύ λιγότερο, οπως η "κυβέρνηση του ψευδκρστους"!
              Ειναι η αλήθεια αυτή υστερα κι'απο τίς τελευταίες προσπάθειες που σημειώσαν πλήρη αποτυχία, με ευθύνη βεβαίως τών Ερντογαν και Ακιντζι...
              Οπως αναφέρει το κατοχικό καθεστώς του "ψευδοκράτους" στο Βόρειο Τμήμα της Κύπρου "δέν θα δίνει αδειες σε Ιερές Τελετές-Ακολουθίες σε Ναούς όπου δέν τελούντο Ακολουθίες πρίν απο το 1974"!!!
              Και μου αρεσει που ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Νίκος Αναστσσιάδης δήλωσε πως "δέν θέλω να δώσω συνέχεια..."!!!
              Γιατί;
              Γιατί Νίκο μου; Ε;
             Ο λαός θέλει υπερήφανο τόν Πρόεδρο του...
             Αυτό μην το ξεχνάς...
             Καλή Ανάσταση στόν αδελφό Κυπριακό λαό
Γιώργος Κοντονής 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου