ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Θέλω απο την αρχή να ξεκαθαρίσω κάτι!
             Ντρέπομαι για ολα οσα εγιναν στο ντερμπι Παναθηναικού-ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
             Ντρέπομαι γιατί κι'εγω οπως και ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, εχω μερίδιο ευθύνης!
             Ομως τη μεγάλη ευθύνη εχουν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ!!!
             Ολοι αυτοί που εφεραν νέα ήθη και εθιμα, απο την Χωρα που προέρχονται και πού θέλουν να κατακτήσουν τη δική μας την Ελλάδα για λογαριασμό ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!
             Ολοι αυτοί πού εδωσαν και δίνουν την...ευχή τους στό..."στρατό" της ομάδος τους να μαχαιρώνουν, να κτυπούν με λοστούς, με καδρόνια, με τσουγκράνες, με φτυάρια και με τσεκούρια τούς αντιπάλους τους!
             Ετσι υστερα απο εκείνα τα μαχαιρώματα στόν Βόλο στον τελικό του Κυπέλλου μεταξυ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Κυπελλόυχος ο ΠΑΟΚ με 2-1 με γκόλ οφσαιντ!) ηρθε το...κουτί με την μπύρα ΑΑΛΦΑ (καλύτερη διαφήμιση της Μπύρας ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει!!!) που κάποιος ανεγκεφαλος πεταξε απο την εξέδρα που ειναι κοντά στόν πάγκο της φιλοξενούμενης ομαδος και...καρφώθηκε στο κεφάλι του προπονητή Ίβιτς, ο οποιος με ζαλάδες, οπως ειπε ο ίδιος πηγε στόν Ευαγγελισμό! Βέβαια ο ιατρός του αγώνα, που το εξέτασε απεφάνθη πως ειναι μια απλή εκδορή!
             Ολα αυτά, γίνονται με τις ευλογίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που εκανε και κάνει οτι μπορεί και οτι καλυτερο υπαρχει, προκειμένου να μήν στενοχωρήσει τον εκλεκτό της Κυβέρνησης, τον δικό της ανθρωπο τόν Ιβάν, το δήθεν..."μεγάλο της εξυγείανσης"!
             Απο την ωρα που ξεκίνησε η...ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ το Ελληνικό Ποδόσφαιρο επεσε σε Κ Ω Μ Α !!!
            Όλη αυτή την τραγωδία που ζούμε σήμερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, στο θάνατό του, υπεύθυνος και ιδιαιτερα ηθικός αυτουργός αυτού τού εγκλήματος ειναι ο Πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας!
             Μα και βεβαια καταδικάζω ολες τίς εγκληματικές ενέργειες που εγιναν και χθές στην Λεωφόρο!
             Ολοι αυτοί σκοτώνουν το Ποδόσφαιρο μας δυστυχώς!
             Υπαρχει αντίρρηση;
Γιώργος Κοντονής 









0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου