ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
               Είναι ζήτημα αρχής!
               Πιστεύω πως υπάρχει θέμα στην Κυβέρνηση!
               Τά...καμώματα του Πάνου-Πανούλη Καμμένου εχουν φέρει σε αμηχανία την "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση, η οποία δέν γνωρίζει πως πρέπει καί με ποιόν τρόπο να διαχειριστή την υπόθεση Καμμένου!
               Το ζητούμενο είναι πως ο Αλεξης Τσίπρας δέν ξέρει ούτε ο ιδιος πως να αντιμετωπίσει στην πρό ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στην Βουλή, τόν Κυριάκο Μητσοτάκη και φυσικά ολους τους πολιτικούς αρχηγούς!
               Κι'εχει δίκιο ο Αλέξης (ειναι η πρώτη φορά που τού δίνω δίκιο!), που καλείται να απαντήσει για τίς μαλ...βλακείες που άλλος εχει κάνει κι'εχει πει! 
               Οπως στην συγκεκριμένη περίπτωση τήν νεα μαλ...βλακεία του υπουργού του, στην Εθνική Άμυνα και Εταίρου του στην Κυβέρνηση Πάνου-Πανούλη Καμμένου, ο οποιος πεφτει-κανει γκάφες την μία μετα την αλλη!!!
               Καί όπως ολοι οι υπουργοί ειπαν, ο Καμμένος ΔΕΝ ειχε καμιά δουλειά να πάρει στό τηλεφωνο τόν ισοβίτη και να μιλήσει για τήν γνωστή υπόθεση τού πλοίου με τα ναρκωτικά καί την ηρωΐνη και να να του ζητήσει να καταθεσει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη!!!
               Και δέν φθάνει μόνο αυτό.
               Πηρε θέση ως Κυβέρνηση πιά, λέγοντας στολν ισοβίτη να μην φοβάται γιατι οι δικαστές θα τον δικάσουν με επιείκεια!!!
               Το γεγονός και μόνο αυτό εχει ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ φανερά τόν Πρωθυπουργό Αλεξη Τσίπρα, ο οποίος ΑΝΕΧΕΤΑΙ τόν Καμμένο γιατι απλώς τόν έχει ΑΝΑΓΚΗ, για να μην...πέσει!!!
               Στό παιχνίδι ως μη όφειλε μπήκε και ο Σταύρος Κοντονής, ο οποιος ομως πιστεύω πως το έκανε απο αλληλεγγύη και μονο στο συναδελφό του, υπουργο Εθνικής Αμυνας!!!
               Αλεξη μου μπορείς να στείλεις τον Πανούλη στο σπιτι του και να ησυχάσεις απο τίς συνεχόμενες μαλ...βλακείες του συγκεκριμένου, για να σώσεις τουλάχιστον τήν αξιοπρέπεια της Κυβέρνησης σου!
               Σκεψου το...
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου