ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             "Συνεχίζουμε"!
               Αυτή ηταν η απόφαση ή οποία πάρθηκε απο τήν διοίκηση του ΠΟΕ ΟΤΑ, που συνεδρίασε τό μεσημερι της Τριτης (27 Ιουνίου 2017) για αρκετές ωρες, αφου εβαλαν στο τραπέζι και ολα οσα τούς ειχε πει πριν κατα την συνάντησή τους ο Πρωθυπουργός!
               Βέβαια η απόφαση πού πάρθηκε ηταν αναμενόμενη, αφού δέν κατάφερε να τούς πεισει και πως θα γινόταν άλλωστε αφού ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΙΘΩ, ουτε ο Αλέξης Τσίπρας!
               Ετσι η ΠΟΕ ΟΤΑ πηρε την απόφαση να συνεχίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, οπου θα πραγματοποιηθεί τό Συλλαλητήριο, στό τέλος τού οποίου θα η διοίκηση των εργαζομένων στούς δήμους (ΠΟΕ ΟΤΑ) θα συνεδριάσει και πάλι!
                 Υστερα απο πολλές ωρες πού κράτησε η συνεδρίαση της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο προεδρος της, ο κ. Τράκας δήλωσε πως, 
                "Συνεχίζουμε"!
                  Η τελική αυτή απόφαση, θεωρείται και ειναι δίκαιη γιά τούς εργαζόμενους στούς δήμους, που δίνουν την μάχη τους, γιά να μην χασει ΟΥΔΕΙΣ την εργασία του!
                  Μπορει να είναι και ΕΙΝΑΙ δίκαιη η απόφαση τους να συνεχίσουν τόν αγώνα τους μέχρι και την δικαίωση τους, ομως αυτή η απόφαση περιέχει καί κινδύνους!!!            
                 Καί ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οτι απο την βρώμα, απο τα ποντίκια και τι ποντίκια αρουραίοι ειναι...,που κάνουν παρέλαση, η μόλυνση ειναι μεγάλη, με αποτέλεσμα, η υγεία μας να ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!
                 Ειναι γεγονός. Απ'οπου κι'αν περάσεις, απο όποιο σημείο, σε όποια πολη ή χωριό κι'αν εισαι, "πιάνεις την μύτη σου απο την βρώμα"!
                 Αφήστε πού ο κινδυνος να αρρωστήσουμε απο κάποιον ιό, ειναι μεγάλος...
                 Καί η ευθύνη, το μεγαλύτερο κομμάτι τουλάχιστον γι'αυτό την φέρει ακέραια η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση, που γι'αλλη μία φορά αθέτησε τόν λογο της! Είπε ψέματα και στούς εργαζόμενους στην αποκομιδή των σκουπιδιών! Τούς γέλασε!!! Ετσι εαν κάποιος αρρωστήσει ή μολυνθεί απο τα βουνά των σκουπιδιών που εχουν καλύψει ολους τούς δρόμους και τίς εισόδους των πολυκατοικιών, ΕΝΟΧΗ ειναι η Κυβερνηση, απο την οποία μπορούμε να ζητήσουμε ευθύνη!
                 Ευθύνη εχουν καί οι δήμαρχοι, που ΔΕΝ βρήκαν την λύση, οπως εκαναν λίγοι αλλα υπεύθυνοι συναδελφοι τους!
                  Κυριοι της Κυβέρνησης κάντε κάτι!
                  Βρείτε λύση, οχι σημερα ή αύριο, αλλά ΧΘΕΣ!!!
                  Η υποθεση αυτή ειναι πολύ πολύ σοβαρή!
                  Εκτός απο τούς κινδύνους για την υγεία μας, που ειναι ό πιό σοβαρός, υπαρχει και ο μεγάλος κινδυνος, μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ματαίωσης της άφιξης εκατομμυρίων τουριστών, οι οποίοι βλέποντας αυτες τις εικονες, θά θελήσουν να αλλάξουν προορισμό!
                  Κι'αυτό θα ειναι κακό γιά την Χώρα μας που παλεύει να σταθεί οικονομικά, στα πόδια της.
                 Άλλωστε η βαριά βιομηχανία μας είναι μονο ο Τουρισμός!
                 Το εχετε ξεχασει αυτό; Ε;
                 Λύση λοιπόν...ΧΘΕΣ!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου