ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
               Ύστερα απο το σούσουρο που εγινε, που δημιουργήθηκε για την κατάπτυστη αυτή δήλωση (σε video σε συνέντευξη του στον ΑΛΦΑ!) του γνωστού ηθοποιού καί μέλους του ΚΚΕ του Κώστα Καζάκου, οτι "...τα παιδιά που εγκαταλείπουν την Ελλαδα ειναι προδότες!", προσπάθησε να τα πάρει ΟΛΑ ΠΙΣΩ!!!
                Θέλησε ο κ. Καζάκος να...ανασκευάσει την δήλωση του...
                Να...απαλύνει τήν κατακραυγή του κόσμου και ιδιαιτερα του ΚΚΕ!
                Εκανε λοιπόν διορθωτική δήλωση, τονίζοντας πως "...δέν εννοούσα τα παιδιά, αλλα ολους αυτούς που τα σπρώχνουν να φύγουν στό Εξωτερικό..."!!!
                Πήρε ακριβώς αυτά που εγω έλεγα στο σχόλιο μου (το με ημερομηνία 05 Ιουνίου 2017 video με το σχόλιο μου το εχουν μέχρι τωρα παρακολουθήσει πάνω από 1000 ατομα από το youtube.com/user/gkontonis) οτι "αντι να τα βάλει με τούς μόνους υπεύθυνους τούς Κυβερνώντες τα εβαλε με τα παιδιά..." και θέλησε να διορθώσει τα...αδιόρθωτα!!!
                Ομως...
                Ομως ο διασημος ηθοποιός ΔΕΝ κατάφερε  Τ Ι Π Ο Τ Α !
                ΟΥΔΕΙΣ τόν Π Ι Σ Τ Ε Ψ Ε !
                Ακόμα και ο Γραμματέας του ΚΚΕ ειπε οτι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ και πως άλλα εννοούσε ο συγκεκριμένος ηθοποιός...
                Μα και ολα τα Κόμματα καυτηρίασαν την άστοχη, επιπόλαια και επικίνδυνη δήλωση  του Κώστα Καζάκου, ο οποιος για να κερδίσει την Επίδαυρο (παιζει εκει, στίς 7 και 8 Ιουλίου 2017!) και να ευχαριστήσει ολους αυτούς που τού την έδωσαν, μίλησε για προδοσία των παιδιών και εγγονιών μας και ΟΧΙ γιά την δική τους,  που αντι "να μείνουν εδω και να αγωνιστούν για την Πατρίδα φεύγουν στο Εξωτερικό"!
                Τελικά Κώστα Καζάκο ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΛΕΟΝ!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου