ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
              Σιγά σιγά βγαίνουν ολα στην φόρα!
              Αλλωστε ο Πολάκης ειναι σαν την πόρνη, που ειπε να αγιάσει αλλα τελικά ουδείς την πίστεψε!
              Ετσι τώρα που ο Παύλος Πολάκης πηρε φόρα, φόρα κατηφόρα ουτε ο Θεός ο ιδιος ΔΕΝ μπορεί να τόν σταματήσει!
              Ο Πολάκης προσφέρει πολλά στόν Κυριάκο Μητσοτάκη!
              Με ολα οσα λέει και κάνει δίνει πόντους και μάλιστα πολλούς, στό να ερθει πιό γρήγορα καί πιο άνετα στην Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.
              Και η πλάκα ειναι πως ο τραμπούκος Πολάκης, που υπερηφανεύεται πως ειναι γιατρός χειρουργός με διπλώματα και...παπλώματα (αγόρι μου οπως σου εχω ξαναπεί εαν δέν εχεις το δίπλωμα-πτυχίο του φιλότιμου, εισαι ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Τι δέν καταλαβαίνεις επιτέλους;) εκτός του οτι παραμενει αστοιχείωτος, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!
              Αγόρι μου η προσφορά σου ειναι μεγάλη στην Νέα Δημοκρατία!
              Μπορείς επιτέλους να το...πιάσεις;
              Άγαλμα θα σου κάνει η Νέα Δημοκρατία!!!
              Άγαλμα!
              Και σε σένα πού θέλεις να μας κάνεις ΣΟΒΙΕΤΙΑ και οχι ΚΟΛΟΜΒΙΑ, αλλά και στόν άλλον τόν Πάνο Καμμένο, που με τα καμώματα που κάνει, πιστευει πως έχει πιάσει τον Πάπα απο τα...γενια! 

              (Για τον Καμμενο υπαρχει η πληροφορία πως εκανε φασαρία και προσπάθησε να επιτεθεί στόν Βαγγέλη Μαρινακη, οι σωματοφύλακες του οποιου έψαχναν να βρούν τον "υπουργό", για να τού δώσουν, να τόν...κεράσουν πιο σωστά καμια...τσικουδιά!!! Το θέμα το ψάχνω και γρήγορα θα εχω πολλά στοιχεία Πανουλη για την αφεντιά σου!) 

              Ομως και οι δύο αυτοι, (Πολάκης καί Καμμένος) οι ξευτίλες, προσφερουν κακιές χείριστες υπηρεσίες στην "Τσίπρας και Σία" Κηβερνηση, η οποία παραπαίει!
              Αντίθετα και οι δύο, οι ξευτίλες, προσφερουν ΔΩΡΑ ΠΟΛΛΑ (ειναι τα λεγόμενά τους και τα καμώματά τους!!!) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ στην Νέα Δημοκρατία και στόν Κυριάκο Μητσοτακη!
              Τι δεν καταλαβαίνεις;
              Ε;
Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου