ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟΙ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                Ειναι γεγονός οτι ο Πάνος -Πανούλης Καμμένος δέν πρόκειται να αποφύγει τό Ειδικό Δικαστήριο.
                Ηδη τό θέμα εχει πάρει μεγάλη εκταση κι'εγινε ακόμα πιο δύσκολο για την Κυβέρνηση, επειδή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσέλαβε στο γραφείο του την πρωήν πρόεδρο του Αρείου Πάγου την Βασιλική Θάνου.
                Σημερα μάλιστα ΟΛΟΙ οι δικαστές, εχουν ταχθεί εναντίον αυτής της πρόσληψης!
                Για το θέμα αυτό ο αντιπρόεδρος της Ενωσης τόνισε στην τηλεόραση πως "...προσωπικά πιστευω πως δέν έπρεπε να το κάνει, να δεχθεί αυτό η κ. πρόεδρος και μάλιστα πρίν ακόμα στεγνώσει το μελάνι του ΦΕΚ για την συνταξιοδότησή της..."!!!
                Ετσι λοιπόν οτι και να πεί...
                Οσες συμβουλές και να δώσει η νέα προισταμένη του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, η υποθεση Καμμένου (για τίς συνομιλίες που ειχε με τόν ισοβίτη για το πλοίο με τα ναρκωτικά!) εχει παρει τόν δρόμο της!
                Πρέπει να τονίσω πως τήν αίτηση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, υπογράφουν, οπως βλέπετε τρείς Αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας, δύο εκ των οποίων διετέλεσαν Πρωθυπουργοί!
Ο Κώστας Καραμανλής καί ο Αντώνης Σαμαράς!!!
                Αφού λοιπόν και η "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνηση θέλει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και φυσικά να αποκαλυφθούν ολες οι σκοτεινές πτυχές αυτής της υποθεσης πρέπει ΟΛΟΙ να ψηφίσουν ΝΑΙ για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής!
                Διαφορετικά ο λαός θα πιστέψει, το εχει ηδη κάνει, πως ο Τσίπρας θέλει να καλύψει τόν Καμμένο και να κουκουλώσει την υπόθεση!!!
                Κύριοι της κυβέρνησης ιδού η Ρόδος... Ιδού και...Εξεταστική Επιτροπή!
                Τι δέν καταλαβαίνεις;
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου