ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                Ντροπή!
                Κάποιοι θέλησαν να κάψουν την Ζάκυνθο καί δυστυχώς τα εχουν καταφέρει!
                Εκεί που λές Δοξα τον Θεό σβήσαμε την φωτιά...
                Δέν προλαβαίνεις να τελειώσεις την φράση σου και φωναζεις βόηθα Παναγιά Μου και εσυ Αγιε Διονύσιε, γιατι...ξεπετάγονται απο τρία, ακόμα και απο πέντε νέα σημεία, νέες εστίες φωτιάς!
                Η Ζάκυνθος καταστρέφεται και η Κυβέρνηση...χτενίζεται!
                Ο Πρωθυπουργός πηρε την συμβία του, δέν λεω το...στεφάνι του και πηγε στίς Πρέσπες για να παρακολουθήσει τα ΠΡΕΣΠΕΙΑ 2017, αντι να ειναι στο ομορφο νησί μας την κουκλα του Ιονίου την Ζάκυνθο, ετσι για συμπαράσταση!!!
                Αλλα ειναι αληθεια πιά, το επιβεβαιώνουν οι πράξεις του, ο Αλεξης Τσίπρας, για το μόνο που τον ενδιαφερει ειναι να μην φύγει απο τό Μαξίμου!!!
                Ομως οτι καί να κάνει, οσες φορές κι'αν προσπαθήσει τίς εκλογές δεν θα τίς αποφύγει και τοτε (όποτε κι'αν γινουν οι εκλογές!) ο Ελληνικός λάος θα τον στείλει στα αζήτητα!!!
                Και τρέμει ακόμα και στην ιδέα για κάτι τέτοιο ο Αλέξης Τσίπρας και τ'αλλα παιδιά που εχουν συνηθίσει στα μεγαλεία...
                Αλεξη μου να θυμάσαι πως ο Ελληνας δέν ξεχνάει! Καί γρήγορα θα σε πληρωσει με το νόμισμα που σου αξιζει! Θα σε στείλει στο σπιτι σου.
                Ναί, ειναι ενα καλά οργανωμένο σχέδιο που εδω και ενάμιση μήνα κατακαίει την Ζάκυνθο, οπως ειπε και ο υπουργους Δικαιοσύνης ο Σταύρος Κοντονής.
                Σταυρο μου καλα το λές, ομως τι κάνεις για να αποτρέψεις αυτην την τραγωδία που εξελίσσεται ημέρα με την ημέρα σε ΕΓΚΛΗΜΑ στο νησι; Ε;
                Δυστυχώς και η "Τσίπρας και Σία", η για "πρωτοδεύτερη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ" Κυβερνηση φάνηκε και ειναι ΑΝΙΚΑΝΗ να προστατέψει την Ελλάδα και τούς Ελληνες!!!
                Η φωτιά (μεχρι τωρα εχουμε στην Ζάκυνθο πάνω απο 83 φωτιές!!!!!) στο νησί μου, την Ζάκυνθο εφθασε μεχρι και το Ναυάγιο! Και στο πέρασμά της δέν άφησε τίποτα! Τα κατασπάραξε ολα!
                Το νησι, η ομορφη Ζακυνθος κηρύχθηκε σε κατασταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ και βλέπουμε, γιατι η φωτιά θα σβησει ομως ο χειμώνας ερχεται και οι πλημμύρες ειναι μπροστά μας, εαν δέν παρθουν άμεσα μετρα!!!
                Τι δέν καταλαβαίνεις ρεε Αλεξη;
Γιώργος Κοντονής 










0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου