ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΣΘΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                 Αύγουστος 2017.
                 Εσθονία.
                 Εδώ γίνεται το συνέδριο-ημερίδα που οργάνωσε στό Ταλίν, η Εσθονική προεδρία της ΕΕ με θέμα τα εγκλήματα των Κομμουνιστικών Καθεστώτων.
                 Με αφορμή λοιπόν αυτή την ημερίδα στην οποία η Χώρα μας δια στόματος του δικού μας υπουργού Δικαιοσυνης ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ, ο αντίστοιχος-ομόλογος υπουργός της Εσθονίας Ούρμος Ρέτζαλου, έστειλε απαντητική επιστολή στόν Σταύρο Κοντονή.
                 Μέ την επιστολή του αυτή, ο κ. Ρέτζαλου, τονίζει στόν κ. Κοντονή οτι "εμείς είμαστε πολιτικοί καί η δουλειά μας ειναι να προστατεύουμε αξίες και αρετές. Οι δικές μας αξίες είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα, η δημοκρατία καί το πνεύμα των νόμων"...
                 Και στη συνέχεια της επιστολής του ο Εσθονός υπουργός Δικαιοσύνης, αφου υπογραμμίζει πως, "στην πατριδα μου εχουν πέσει χιλιάδες θύματα και της ναζιστικής και της φασιστικής και της κομμουνιστικής δικτατορίας και αυτό ειναι αδιαμφισβήτητο" ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
                 Ναι.
                 Είναι αλήθεια ο κ. Ρέτζαλου με την απαντητική του επιστολή στον κ. Κοντονή, ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Μας κάνει ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! Κοίτα ποιός μιλάει...
                 Καί εμείς εδω, η δική μας "Τσίπρας καί Σία" Κυβέρνηση, για άλλη μιά φορά σφυρίζει αδιάφοροι!
                 Σε μια παράγραφο της επιστολή του ο υπουργός Δικαιοσύνης της Εσθονίας σημειώνει. 
               "Οι Εσθονοί έμαθαν για την Ελληνική αντίσταση στόν φασισμό απο την κινηματογραφική ταινία το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"!
                 Ακολούθως ο υπουργός Δικαιοσύνης της Εσθονίας υποστηρίζει οτι, "θα περίμενα οι Ελληνες να γνωρίζουν τι εχει συμβεί στά Γκουλάγκ, αφού γνωριζουν οτι το εργο τού νομπελίστα του Αλεξάντερ Σολζνίτσιν 'Αρχιπέλαγος Γκουλαγκ' ειναι απο τα εργα που κυκλοφόρησαν πρώιμα στην Ελλάδα, απο το 1974"!
                 Με την επιστολή του αυτή (θα την διαβάσετε ολόκληρη στη συνέχεια...) ο υπουργός Δικαιοσύνης της Εσθονίας μας...στήνει στόν τοίχο!
                 Προσωπικά πιστεύω πως ο κ. Ρέτζαλου εχει δίκιο.
                 Και δυστυχώς με ευθύνη της δικής μας Κυβέρνησης, ο κυριος αυτός μας κανει μαθήματα δημοκρατίας! 
                Κάτι που ΔΕΝ το δέχομαι και με στεναχωρεί ιδιαιτερα...
                Τι δέν καταλαβαίνεις πάλι ρεε Αλεξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 
           Διαβάστε τωρα με προσοχή την απαντητική επιστολή που εστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Εσθονίας κ. Ρέτζαλου στόν ομόλογό του τόν κ. Κοντονή.










0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου