ΡΕΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                             "Υπήρχαν άνθρωποι που τό 2014 δέν είχαν να φάνε, 
                               έτρωγαν από τα σκουπίδια, ενώ τώρα έχουν 
                               ένα πιάτο φαγητό..."!
                                                       Είπε Έλενα Κουντούρα στην τηλεόραση 
                                                       του ΣΚΑΙ καί
                                                       στόν συνάδελφο και φίλο μου Γιώργο Αυτιά
                                                       χθές Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017
                    Τώρα, τι της λές;
                    Μου λές;
                    Ποτέ δέν περίμενα μιά τέτοια απάντηση από μια νέα γυναίκα!
                    Βέβαια η Έλενα Κουντουρά ως μέλος της "Τσίπρας καί Σία" Κυβέρνησης τηρει κατά γράμμα τίς εντολές, με τα ψέματα, που τούς έχουν δώσει ως οδηγία οι Τσίπρας και Καμμένος! Τα δύο συνεταιράκια, που για να μείνουν  στήν εξουσία δέν λογαριάζουν τίποτα καί κάνουν τα πάντα!
                    Αλλά ρεε σύ Έλενα επειδή γνώριζα τον ακέραιο χαρακτήρα σου από την εποχή της έκδοσης του περιοδικού σου, ακούγοντας όλα αυτά που είπες στην τηλεόραση  και απαντώντας στον καλό φίλο μου τον Γιώργο Αυτιά, στην κυριολεξία έπεσα από τα σύννεφα!
                    Αλήθεια ρεε σύ Έλενα που βλέπεις ότι "πάμε καλά..." καί πως τελικά "...θα τα καταφέρουμε", όταν ο λαός υποφέρει κι'ακόμα πεινάει (καί ευτυχώς που υπάρχει και η Εκκλησία με τα χιλιάδες  συσσίτια της, διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν σκούρα!) καί ψάχνει τούς κάδους απορριμμάτων γιά ένα κομμάτι ψωμί!
                    Αλήθεια ρεε σύ Έλενα στο ερώτημα-αντίδραση του κ. Αυτιά "και είναι επιτυχία ότι δέν τρώνε από τα σκουπίδια;", πιστεύεις ότι η απάντηση που έδωσες χωρίς να το σκεφτείς πολύ "Ναι, είναι επιτυχία..." και ότι "...ο Έλληνας ζεί αξιοπρεπώς" ήταν σωστή; Ε;
                    Αλήθεια ρεε σύ Έλενα δείξε μας κάτι από την κοινωνική δικαιοσύνη της Κυβέρνησης σας. Και μην μού πείς ότι Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι να μου κόβει την σύνταξη μου και να την δίνει ως μέρισμα-βοήθημα σε άλλους; Εάν πιστεύεις ότι αυτό είναι σωστό, τοτε  λυπάμαι γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
                    Όπως λυπάμαι κ. Κουντουρά γιατί έχεις παρωπίδες και στην προσπάθεια που κάνετε όλοι στην αξιοθρήνητη αυτή Κυβέρνηση να κρατηθείτε στην εξουσία, δέν βλέπεις, για την ακρίβεια δέν θέλεις να δείς την πραγματικότητα!
                    Δυστυχώς για μένα Έλενα, γιατί ενώ πίστευα πως εσύ είσαι διαφορετική από όλους τούς άλλους της μοιραίας παρέας Τσίπρα-Καμμένου, έπεσα πολύ έξω!
                    Έλενα Κουντουρά, όχι δέν είναι αρκετό ένα πιάτο φαγητό (που κι'αυτό δέν υπάρχει και το γνωρίζεις καλά, άσχετα με αυτά που λές...) για να αποδείξετε πως είναι επιτυχία της Κυβέρνησης σας! Έχει δίκιο ο Γιώργος Αυτιάς...
                    Ντροπή.
                    Ντροπή Έλενα Κουντουρά.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου