ΣΗΜΕΡΑ..."ΠΕΦΤΕΙ";

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
                                     "Ο λύκος κι'αν εγερασε την τρίχα του
                                       αλλάζει...."!
                                              Λέει με το δίκιο του ο σοφός λαός μας.
                  Άκουσα με μεγάλη προσοχή όλους ή σχεδόν όλους τούς ομιλητές στην Βουλή καί με ιδιαίτερη τόν Αλέξη Τσίπρα που μας έκανε ανάλυση της...Ζέβρας!
                  Καί ομολογώ ότι δέν κατάφεραν όλοι αυτοί,  που προσπάθησαν νά μας πείσουν πως η αλλαγή φύλου δέν καταργεί-διαλύει την οικογένεια,  δέν κατάφεραν λοιπόν να μας...επιβάλουν την άποψη τους. Ότι αυτό θέλει ο λαός( την αλλαγή φύλου στα 15!!!
                  Είναι γεγονός.
                  Οι ομιλητές της συμπολίτευσης ήταν τραγικοί! Και καθόλου πειστικοί!
                  Ο αρμόδιος υπουργός, ο της Δικαιοσύνης, ο δικός μου ο Σταύρος Κοντονής αφού μάταια προσπάθησε να...περάσει τό 'γιατι' αυτό το νομοσχέδιο παρουσιάζει την...πραγματικότητα, έκανε λόγο για την...Οχταβριανή Επανάσταση!
                  Βέβαια στο καφενείο της Βουλής όταν η πρώην Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα βρέθηκε "μούρη με μούρη" με τον υπουργό Δικαιισύνης Σταύρο Κοντονή τού την...έπεσε λέγοντας.
                "Ντροπή να μιλάτε εσείς και να υπερασπίζεστε την Οχταβριανή Επανάσταση. Φορέστε τόν  φερετζέ της Οχταβριανής Επανάστασης..."!
                 Είπε με οργή η Αλέκα Παπαρήγα στόν Σταύρο Κοντονή, ο οποίος απάντησε πως, "Η Οχταβριανή Επανάσταση ακτινοβολεί για όλους..."!
                 Το...επεισόδιο δέν σταμάτησε εδώ. Συνεχίστηκε γιατί η πρώην Γραμματέας του ΚΚΕ έδωσε σκληρή απάντηση στόν Σταύρο Κοντονή τονίζοντας. "Γι'αυτό πάτε στόν Τράμπ δίνεται τήν Κρήτη..."!!!
                 Στην παρέμβαση του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφού δέν κατάφερε να πείσει κανέναν, (αμφιβάλλω εάν έπεισε τόν εαυτόν του;) έκανε λόγο για Φιλελεύθερους και...Ζεβρες!
                Μάλιστα για την...Ζέβρα μας έκανε...μάθημα ζωολογίας!!!
                Τελικά ο "κύριος πρωθυπουργός", αφού "κτύπησε" την Νέα Δημοκρατία δέν κατάφερε να πείσει όχι την Νέα Δημοκρατία, αλλά τούς ΑΝΕΛ (πέντε βουλευτές θα ψηφίσουν ΟΧΙ!!!) απεχώρησε από την Βουλή φανερά εκνευρισμένος!!!
                Με την ομιλία του ο Βουλευτής-Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Δένδιας, που πήρε τόν λόγο μετά την παρέμβαση τού Πρωθυπουργού, απέδειξε πως έχει δίκιο, όταν υποστήριξε πως, "εάν οι βουλευτές δέν ψηφίσουν το άρθρο 3, (που επιτρέπει σε 15χρονα παιδιά να αλλάζουν ταυτότητα-φύλο!!!) τότε η Κυβέρνηση θα έχει χάσει την δεδηλωμένη..."!
               Προσωπικά πιστεύω, πως έτσι είναι...
               Η "Τσίπρας καί Σία" Κυβέρνηση σήμερα..."πέφτει"!
               Ιδωμεν...
Γιώργος Κοντονής 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου