ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
               Έμαθα κάτι που με έκανε έξω φρενών!
               Νά βγώ από τα ρούχα μου!
               Είναι αλήθεια πως οι ΑΕΚτζηδες με κατηγορούν πως δέν θέλω το γήπεδο εδώ στην Νέα αφιλαδέλφεια! Εδώ όπου η ομάδα τους έγραψε χρυσή ιστορία!
               Με κατηγορούν πως ως Ολυμπιακός και πρόεδρος του "Συνδέσμου Δημοσιογράφων Φίλων του Ολυμπιακου" έχω κηρύξει τόν πόλεμο, πρωτοστατώντας στό να μην γίνει το γήπεδο...
               Ουδέν αναληθέστερο τούτου!
               Προσωπικά έχω κάνει  πολλές τηλεοπτικές εκπομπές με εκατοντάδες συνεντεύξεις, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στην φυσική της έδρα, που δέν είναι άλλη από την Νέα Φιλαδέλφεια.
               Άλλωστε πιστεύω πως ΟΛΕΣ οι ομάδες πρέπει να έχουν το δικό τους γήπεδο, όπως κάθε Ενορία την δική της Εκκλησία!
               Γιατί έτσι θα δούμε ένα πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα!
               Τώρα.
               Έμαθα και λέω στούς ΑΕΚτζηδες (επίσημους και οπαδούς...) να τρέξουν για να προλάβουν, έμαθα λοιπόν πως κάποιοι που κατέχουν αξιώματα, μεταφέρουν στα χέρια (στην κυριολεξία!) υπερήλικες που σχεδόν τα'χουν χάσει και υπογράφουν υπεύθυνες δηλώσεις-εξουσιοδότησης  προκειμένου να γίνουν ενστάσεις κατά του γηπέδου!!!!!
               Επειδή η υπόθεση αυτή έχει παραγίνει και επειδή το γήπεδο θα είναι για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, για τα μαγαζιά της, για την αγορά της, μια τονωτική ένεση, σ'αυτή την δύσκολη εποχη για την Χώρα μας, πρέπει οι ΑΕΚτζηδες να δράσουν άμεσα, ώστε να προλάβουν και να σταματήσουν το κακό στην αρχή του, πρίν είναι αργά! Πρίν αυτό εξαπλωθεί...
               Έγινα κατανοητός, ή να το ξαναπώ;
               Σταματήστε το, χθές!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου