ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ "ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕ! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕ"

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
               Μπροστά στην πολύ πολύ μεγάλη ιστορική επιτυχία του 27χρονου Έλληνα Ολυμπιονίκη τού Λευτέρη Πετρούνια, τά πολιτικά δρώμενα περνούν σε δεύτερη μοίρα!
              Όχι, δέν τα προσπερνάμε!
              Τα αφήνουμε για σήμερα μόνο, στην...μπάντα! Στην άκρη!
               Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τόν νέο του θρίαμβο έκανε την Ελλάδα,  που είναι στα πατώματα από τά καμώματα της "Τσίπρας καί Σία" Κυβέρνησης,  νά ακουστεί για άλλη μια φορά σε ολόκληρο τόν κόσμο, που με θαυμασμό όλοι χειροκρότησαν τον Πετρούνια, ο οποίος αποδείχθηκε και είναι ανίκητος σε μια ακόμα επίσημη διοργάνωση, στην Ενόργανη Γυμναστική!
               Στούς Κρίκους ο 27χρόνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπερασπίστηκε με απόλυτη επιτυχία τόν τίτλο του, που είχε κατακτήσει πρίν από δύο χρόνια στην Γλασκώβη...
               Μετά την τεράστια αυτή επιτυχία του, ο Πετρούνιας φανερά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια φώναξε "ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕ! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕ!"!
               Δέν ξέρω αν κάποιος πολιτικός θα το έκανε αυτό, ή θα προσπαθούσε μόνο να εκμεταλλευτεί την περίσταση για ίδιος όφελος;
               Το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα θα βούιζαν τα αυτιά μας για την...επιτυχία του πολιτικού κλπ κλπ!!! Ψέματα;
               Εδώ τίποτα δέν κάνουν οι πολιτικοί καί προσπαθούν να βρουν έστω κάτι να...πιαστούν για να ακουστεί το ονομά τους!!! Ψέματα;
               Και τα υπογραμμίζω ολα αυτά, γιατί μετά την τρανή αυτή επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αρχηγοί καί μη θέλοντας να εκμεταλλευθούν την περίσταση έστειλαν τηλεγραφήματα αγάπης και συγχαρητηρίων, στόν Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας και ας μην ξέρουν ούτε το άθλημα που αγωνίζεται!!!
                Δέν αναφέρομαι βεβαίως στόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο που ως πρώτος πολίτης της Χώρας μας είθισται και πρέπει να ασχολείται με όλα και με όλους... Έτσι;
                Όλοι οι άλλοι πολιτικοί θέλησαν να εκμεταλλευθούν το ιστορικό αυτό αθλητικό γεγονός που προσέφερε στην Πατρίδα μας ο Λευτέρης Πετρούνιας!
                Ξέχασαν όμως πως έχουν αφήσει άλυτα όλα τα προβλήματα που αποσχολούν όχι μόνο τόν Πετρούνια, αλλά όλους τούς αθλητές μας!!!
               Ή μήπως κύριοι της πολιτικής δέν είναι έτσι;
                Αφήστε τό...θέατρο και στα παιδιά μας καί τα εγγόνια μας που ασχολούνται με τόν αθλητισμό και που κάνουν υπερήφανη την Ελλαδα σε ολόκληρο τον πλανήτη, δώστε τα απαραίτητα εφόδια. Τούς ανάλογους αθλητικούς χώρους και φυσικά τα κίνητρα...
                Δώστε αμεσα, χθές ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα που απασχολούν τούς αθλητές μας...
                Τι δέν καταλαβαίνεις πάλι ρεε Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 









0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου