ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στην Μανδρα με...καθυστέρηση πάνω από τριάντα ώρες!
             Έφθασε εκεί με κάθε μυστικότητα (δέν έπρεπε να το μάθει ο κόσμος που έχασε τούς ανθρώπους του και τίς περιουσίες του, γιατί θα έπεφτε πολύ πολύ ουουουουου!) και προφυλαγμένος από παντού!
             Πήγε λοιπόν γιά να κάνει αυτοψία (συνήθως Αλέξη μου οι αυτοψίες γίνονται ημέρα!!!) στα σκοτεινά (έφθασε στην Μανδρα μετά τίς πέντε το απόγευμα, όταν πια η ημέρα είχε παραδώσει την.. σκυτάλη στο βράδυ!!!) και ζήτησε από τόν επικεφαλής της Πυροσβεστικής ενημέρωση!!!
             Αλήθεια ρεε Αλέξη γιατί δέν πήγες εκεί μεσημέρι ή πρωί, έτσι ώστε να δείς κόσμο, να συνομιλήσεις μαζί του; Να μάθεις για τα προβλήματα τους; Να δώσεις λύσεις εάν είχες;
             Γιατί Αλέξη μου;
             Διότι, φοβήθηκες!
             Τρέμεις την οργή του κόσμου!
             Αυτή είναι η αλήθεια!
             Έφθασε που λέτε ο Αλέξης Τσίπρας στην Μανδρα, λίγα λεπτά πρίν φύγει για το εξωτερικό (πήγαινε στην Γερμανία για την Σύνοδο Κορυφής!) και αφού έμεινε γύρω στην μία ώρα πέταξε από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας...
             Ποιόν κοροϊδεύεις ρεε Αλέξη;
             Εδώ χάθηκαν 16 ζωές, 4 αγνοούνται και 22 είναι τραυματίες πολλοί μάλιστα είναι σοβαρά κι'εσύ ήσουν περαστικός και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, από το σημείο της Τραγωδίας...
             Μάλιστα υπάρχουν μάρτυρες που σε είδαν να κοιτάζεις το ρολόι σου γιατι ήθελες να φύγεις όσο μπορούσες πιο γρήγορα από την Μάνδρα!
             Ντροπή!
             Εδώ χάθηκαν 16 άνθρωποι έπρεπε ρεε Αλέξη για τα μάτια του κόσμου, να ζητήσεις την παραίτηση του αρμοδίου υπουργού, αφού ο ίδιος δέν έχει φιλότιμο, όπως και η Περιφερειάρχης η Ρένα Δούρου, να υποβάλει-υποβάλουν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ τους!
             Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας ήταν περαστικός από την Μανδρα, που ζει το μεγάλο δράμα, έπειτα από όλα όσα έγιναν από την ισχυρή κακοκαιρία που έπληξε και πλήττει την Ελλάδα και ιδιαίτερα πολύ αυτή την περιοχή!
             Κι'ακόμα ρεε Αλέξη όταν ανέλαβες, είχες πει ότι θα δώσεις πρωτεραιότητα στα αντιπλημμυρικά έργα.
             Άλλο ένα μεγάλο ψέμα σου...
            Μια φορά ψεύτης πάντα ΨΕΥΤΗΣ κι'αυτός εισαι Αλέξη Τσίπρα!
            Τι δέν καταλαβαίνεις δηλαδή ρεε Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 









0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου